Efsanevi Büyücü Quan Chi, Mortal Kombat X’te Boy Gösterecek!

Öncellikle Mortal Kombat Mythologies: Sub-Zero’da karşımıza çıkan, sonrasında ilk defa Mortal Kombat 4’te oynanabilir karakter olarak önümüze serilen ve serinin en büyük kötü adamlarından biri olan Quan Chi bizleri Mortal Kombat X’te de yanlız bırakmıyor. Mortal Kombat 9’dan sonra geri dönüş yapan karakterler listesinde kendini belli edecek büyücümüzün, hikaye açısında Sub-Zero ve Scorpion’un düşmanlığı gibi önemli etkenlerde yine gözükebileceğini tahmin ediyoruz!

Tıpkı diğer karakterler gibi 3 farklı dövüş stiline sahip olacak Quan Chi, Mortal Kombat X’te savaş yeteneklerini bayağı geliştirmiş gözüküyor. Özellikle onla beraber dönecek karaktere baktığımız zaman stilini değiştirmeye en fazla yönelen karakterimiz Quan Chi olmuş. Görünüş açısından -yeni nesilin de etkisiyle beraber- yüzü-gözü değişen Quan Chi, Mortal Kombat 4 gibi eski-nesil kıyafetlerine benzer bir zırhla karşımıza çıkacak.

Seride onla beraber Scorpion, Sub-Zero, Kano, Raiden ve ön-sipariş bonusu Goro’nun da döneceğini hatırlatalım. 14 Nisan’da da hem eski hem de yeni nesile çıkışını yapacak!

Önceki İçerikFIFA 15 İnceleme [PC]
Sonraki İçerikShadow Of Mordor’un yeni Trailer’ıyla Nemesis sitemini keşfedin!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz