Mortal Kombat X’te Aramızda Olmayacak Karakter Belli Oldu

Oyunun yapımcısı ve aynı anda Noob Saibot’un isim babası olan Ed Boon, Twitter sayfasında yazdığı gibi, dün akşam Türkiye saatlerine göre 23:00 yapılan yayında oyunun karakterlerinin arasında bizimle beraber olmayacak bir karakteri belirteceğinden bahsetmişti. Bu “Character UNreveal” etkinliğinde Mortal Kombat X’te aramızda olmayacak karakter belli oldu. Ne yazık ki Jade yeni Mortal Kombat X’te aramızda olmayacak karakter.

Mortal_Kombat_X'te_Aramızda_Olmayacak_Karakter_Belli_Oldu_Baslattusu_2

Ancak Jade’in ruhunun oyunda olucağını belirttiler. Jade’in kısmen haraketleri Kitana’ya entegre edilmiş halde sunulacak. Daha önce belirttikleri bir oyun element’i, eski oyunlardaki gibi bir karakterin birden fazla dövüş stili olacağıydı. Ancak eski oyunların aksine bu stilleri karakteri seçerken kullanacağımızı da hatırlatalım. Bunlardan biri, Kitana‘nın Mournful stili. Mournful stili Jade’in oynanış biçiminden elementler gösterecek.

Mortal_Kombat_X'te_Aramızda_Olmayacak_Karakter_Belli_Oldu_Baslattusu_3

Ancak hala bir muamma olan, Mortal Kombat X’e gelecek konuk karakter. Konuk karakter hala açıklanmadı, ancak Ed Boon Twitter sayfasında buna ait bir kaç gönderme yapıyor. Gerçi “Trailer istiyordunuz alın size Trailer” etiketiyle Karavan paylaşan birinden pek gerçek haber de beklenmez…

Mortal_Kombat_X'te_Aramızda_Olmayacak_Karakter_Belli_Oldu_Baslattusu_4

Dün akşamki yayının tekrarına ulaşmak isteyenler buraya tıklayın. Jade’i oyunun içinde görememek üzücü olacak, ancak Kitana’nın genel oynanışı hem eski hem yeni Kitana kullanıcılarına hitap ediyor gibi. Oyunun çıkışına az kaldı, heyecanla bekliyoruz!

Önceki İçerikDying Light İnceleme
Sonraki İçerikAssassin’s Creed Golden Age nedir? [GÜNCEL]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz