Mortal Kombat 1 duyuruldu, ilk fragmanı yayınlandı

Yanlış duymadınız! Mortal Kombat 1 duyuruldu! Herkes serinin 12. oyununu beklerken yapımcı NetherRealm seriyi başa döndürdü.

Stüdyo geçtiğimiz hafta bir teaser ile yeni oyunun 12 ile numaralandırılmayacağını vurgulamıştı:

Çeşitli spekülasyonlar ve merakla bekleyişin ardından NetherRealm yeni Mortal Kombat’ın ilk fragmanını, ismini ve çıkış tarihini beğenimize sundu:

Serinin en yeni oyunu Mortal Kombat 1 adıyla 19 Eylül’de piyasaya çıkacak. Önceki oyunlarda da zaman kavramı hikayenin odağındaydı ve 11. oyunda Liu Kang zamana hükmeden bir tanrıya dönüşmüştü. Yeni oyun onun yarattığı bir evrende geçecek. Her ne kadar kronolojide başa dönülmüş gibi görünse de olaylar ve karakterler farklı bir şekilde şekillenecek.

Mortal Kombat 1 PlayStation 5, Xbox Series S/X ve Nintendo Switch platformlarında çıkışını gerçekleştirecek. Next gen sürümler 19 Eylül, Switch sürümü ise henüz duyurulmayan daha ileri bir tarihte oyuncularla buluşacak.

Önceki İçerikThe Sims 4’e gelecek olan iki yeni kit için oylama başladı
Sonraki İçerikPlayStation Showcase 2023 tarihi belli oldu!
Başlat Tuşu'nun genel yayın yönetmeni. 1984 doğumlu. Sırasıyla İngilizce Öğretmenliği, Resim ve Animasyon bölümlerinde eğitim görmüş bir yazar / çizer / animatör. Siteye katkıları dışında çizgiroman, canlandırma ve sinematografi üzerine çalışmalar yapar. Çocukluğundan bu yana video oyunları onun için hobiden de öte bir tutku olmuştur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz