İşte Gamescom 2015’de Gösterilmeyecek Xbox One’a Özel Oyunlar

Sea of Thieves, ReCore ve daha fazlası Gamescom 2015’de yer almayacak.

Xbox One’a özel oyunlar olan ve Rare tarafından geliştirilen Sea of Thieves ile Dead Rising‘in yaratıcısı Keiji Inafune tarafından yapılan ReCore, önümüzdeki ay düzenlenecek olan Microsoft‘un Gamescom 2015 brifinginde gösterilmeyecek.

Bu gelişmeyi Twitter üzerinden doğrulayan Xbox’ın patronu Phil Spencer, E3 ve Gamescom’un arasındaki zamanın kısa olmasından şikayet ederek, “E3’e yakın bir zaman diliminden başka bir demonun hazırlanması çok zor” dedi.

Microsoft’un E3 brifingi 15 Haziran’da gerçekleşti ve Gamescom 2015, 4 Ağustos’da başlayacak. Yani iki etkinlik arasından 2 aydan fazla bir süre bulunuyor.

Spencer ayrıca ne Gears of War: Ultimate Edition‘ın ne de Gears of War 4‘ün Gamescom’da gösterilmeyeceğini açıkladı. Bunun sebebi ise serinin Almanya’da satışının bloklanması ve uzun süredir ret edilmesi.

Phil Spencer tarafından verilen diğer bir gelişme ise Microsoft’un Xbox One için yeni Phantom Dust için “hala kararlı” olmasına rağmen, Gamescom’da göstermeyecek olması.

Phantom Dust, Gears of War, Sea of Thieves ve ReCore‘un Gamescom’da yer almayacak olması, Microsoft’un bu etkinlik için düzenlediği içeriklere zarar vereceği anlamına gelmiyor. Şirketin E3 2015’de gösterdiği  Scalebound, Quantum Break ve Crackdown, Avrupa’nın en büyük oyun etkinliği Gamescom’da yer alabilir. Ayrıca Halo 5: Guardians ya da Rise of the Tomb Raider‘ı görmemiz de şaşırtıcı olmaz.

Ek olarak, Spencer Windows 10‘un da Microsoft’un Gamescom konferansında büyük bir faktör yaratacağını belirtti. Windows 10, Gamescom’dan bir hafta önce 29 Temmuz’da piyasaya sürülecek.

Gamescom 2015, 5-9 Ağustos tarihleri arasında Almanya’nın Köln şehrinde düzenlenecek. Microsoft ve Electronic Arts kendi sunumlarını gerçekleştirecek. Sony ise bu yılki etkinliğe katılmayacak, tercihini Ekim ayındaki Paris Games Week‘ten yana kullanacak.

Xbox One’a özel oyunlar

Önceki İçerikXbox One Geriye Uyumluluk için En Çok Talep Edilen Oyunlar
Sonraki İçerikMetal Gear Solid 5: The Phantom Pain’in Dosya Boyutu Belli Oldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz