Dragon Ball FighterZ için iki yeni karakter daha duyuruldu

Base Goku ve Base Vegeta geliyor, Kefla ise Dragon Ball Xenoverse 2'ye dahil oluyor.

Bandai Namco, Dragon Ball FighterZ için iki yeni karakter duyurdu. Ayrıca, Dragon Ball Xenoverse 2'ye de yeni bir isim daha katılıyor.

Dragon Ball FighterZ'ın dövüşçü kadrosuna Base Goku ve Base Vegeta dahil oluyor. Bu karakterler ayrıca oyunun Nintendo Switch versiyonu için düzenlenecek bir açık beta sürecinde de denenebilecek. Bunun dışında, Dragon Ball Xenoverse'ün genişleme paketi Extra Pack 3'ün ikinci karakteri de belli oldu: Kefla.

Base Goku ve Base Vegeta, Ağustos ayının başlarında Dragon Ball FighterZ'ın PC, PlayStation 4 ve Xbox One sürümleri için oynanabilir olacak. Birbirine düşman olan bu iki ismin orijinal formlarının hareket setleri de açıklandı. Base Goku, Kaioken adlı yeteneği ile düşmanalarına karşı mücadele verecek ve en güçlü yeteneği Super Spirit Bomb olacak. Base Vegeta ise imza yeteneği Galick Gun ve ölümcül saldırısı Galaxy Breaker ile mücadeleye dahil olacak.

Dragon Ball FighterZ Broly DLC İncelemesi

Dragon Ball FighterZ Bardock DLC İncelemesi

Öte yandan, Dragon Ball FighterZ'ın Nintendo Switch versiyonu Ağustos ayında düzenlenmesi planlanan açık beta ile oyunculara sunulacak. Bu beta sürecinde Base Goku ve Base Vegeta da yer alacak. Ayrıca, oyunun Nintendo Switch versiyonu ile birlikte birkaç yeni modda duyuruldu:

  • Klasik 3 karakterli dövüşlerin dışında oyuncular 1v1 ve 2v2 formatlarında da oynayabilecek.
  • 6 oyunculu Party Mode özelliği artık çevrimdışı olarak da oynanabilecek. Switch kullanıcıları altı adet kontrolör bağlayarak yerel şekilde birbirleriyle mücadele edebilecekler. 

Dragon Ball Xenoverse'ün Extra Pack 3 adlı içerik paketinin yeni karakteri de belli oldu. Kefla, bu yaz içinde paketle beraber oyuna eklenecek.

Dragon Ball FighterZ şu anda PC, Xbox One ve PlayStation 4 için oynanabilir. Nintendo Switch içinse 28 Eylül'de çıkış yapacak.

Önceki İçerikSÖYLENTİ: Microsoft iki yeni nesil konsol birden piyasaya sürecek
Sonraki İçerikMothergunship inceleme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz