Birinci yıldönümünde Horizon Zero Dawn ne kadar sattı?

Oyun, çıkışının ilk iki haftasında "PS4'ün en hızlı satan birinci parti oyunu" olmayı başarmıştı.

Horizon Zero Dawn | Guerilla Games

PlayStation 4‘e özel Horizon Zero Dawn ne kadar sattı? Oyunun birinci yıldönümünde satış rakamları açıklandı.

Oyunun yapımcı stüdyosu Guerilla Games, resmi PlayStation blog sitesinden yayımladığı yazıyla Horizon Zero Dawn’ın birinci yılını kutladı ve satış verilerini paylaştı. 28 Şubat 2017’de PS4’e özel olarak çıkan Horizon Zero Dawn, birinci yıldönümüne kadar 7,6 milyon adet satmayı başardı. Bu rakam, oyunun dünya genelindeki hem dijital hem de kutulu satışlarını kapsıyor.

Horizon Zero Dawn, çıkışının ilk iki haftasında 2,6 milyon adet satarak “PS4’ün bugüne kadarki en iyi satan birinci parti oyunu” olmuştu.

Oyunun birinci yıldönümü kutlaması kapsamında, 1 Mart itibarıyla PS Store üzerinden Horizon Zero Dawn karakterlerini içeren pek çok avatar ücretsiz olarak sunulacak. Buna ek olarak, oyuncuların Fotoğraf Modu yardımıyla oyundan aldıkları görüntülerden oluşan bir PS4 teması da ücretsiz olarak sunulacak.

Blog’da yer alan bilgiye göre, oyuncular yakın zamanda “daha fazla birinci yıl kutlama hediyesi” ile karşılaşacaklar.

İLGİLİ HABER – PlayStation Plus Mart 2018 oyunları şahane!

Ayrıca, Horizon Zero Dawn dijital olarak 6 Mart’a kadar %30 indirimle de satışta olacak. Fakat bu yalnızca Amerika bölgesi için geçerli.

Öte yandan, PS4’e özel olarak Monster Hunter World’de Aloy’un yayı ve zırhı bugünden itibaren 15 Mart’a kadar ücretsiz olarak edinilebilir.

Horizon Zero Dawn, 28 Şubat 2017’de PS4’e özel olarak çıkış yapmıştı. Guerilla Games’in gelitşirdiği oyuna Başlat Tuşu olarak 9.2 puan vermiştik. Oyunun ilk ve tek genişleme paketi The Frozen Wilds ise geçe yılın Kasım ayında yayınlanmıştı ve bizden 8 puan almıştı.

İLGİLİ YAZI – Horizon Zero Dawn Complete Edition çıktı

Önceki İçerikPlayStation Plus Mart 2018 oyunları şahane!
Sonraki İçerikDetroit Become Human’ın çıkış tarihi belli oldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz