Horizon Zero Dawn Complete Edition çıktı

Ana oyunun yanında The Frozen Wilds DLC'si de yer alıyor.

PlayStation 4‘e özel olan Horizon Zero Dawn Complete Edition çıktı.

PS4’e özel olarak bu yıl çıkış yapan açık dünya RPG türündeki Horizon Zero Dawn‘ın Complete Edition paketi çıkışını gerçekleştirdi. Pakette, ana oyunun yanında yeni yayınlanan The Frozen Wilds DLC’si de yer alıyor. Ayrıca oyunun dijital tasarım kitabı, bir adet PS4 dinamik arayüz teması ve çeşitli oyun içi eşyalar bulunuyor.

PlayStation’ın resmi YouTube kanalında yayınlanan çıkış videosunda, Horizon Zero Dawn’a yapılan övgülerden derlemeler yer alıyor. 49 dolar fiyat etiketine sahip olan Horizon Zero Dawn Complete Edition’ın Türkiye satış fiyatı ise henüz bilinmiyor, zira paket henüz PlayStation Store Türkiye’de listelenmiş değil.

Killzone serisinin arkasındaki Guerilla Games tarafından PS4’e özel olarak geliştirilen Horizon Zero Dawn, bu yılın başlarında çıkış yapmıştı. Yapım, The Game Awards‘da “Yılın Oyunu” adaylarından biri olarak yer alıyor.

İLGİLİ HABER – The Game Awards 2017’nin adayları açıklandı

Öte yandan, Hideo Kojima, yeni oyunu Death Stranding‘in motoru için dünya turuna çıkmış ve bunun sonucunda Horizon Zero Dawn için yazılan Decima‘yı seçmişti.

 

Önceki İçerikMega Man 11 duyuruldu, 2018’de çıkıyor!
Sonraki İçerikMonster Hunter World beta tarihi netleşti

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz