Amazon, Switch için 18 yeni oyun listeledi!

Bu ay içerisinde Nintendo Direct düzenlenebilir ve bu yeni oyunlar burada duyurabilir.

Amazon‘un internet sitesinde, Nintendo Switch için 18 yeni oyun listelendiği ortaya çıktı.

Gematsu‘da yer alan habere göre, ResetEra kullanıcılarının fark ettiği üzere, Amazon’da henüz duyurulmamış ve ismi bile belli olmayan 18 yeni Switch oyunu projesi yer alıyor. Her biri “Switch Title” yani “Switch Oyunu” şeklindeki listelemelerin sonunda ise 14’ten başlayarak 35’e kadar sırasıyla numaralar bulunuyor.

Amazon’un Switch için 18 yeni oyun listelemesinde, bir Switch logosu ile beraber “Nintendo Switch etkinliğinde yeni duyuruldu” ifadesi geçiyor. Aynı görselin, Nintendo’nun 2017’nin Ocak ayında düzenlediği ve yeni oyunları tanıttığı sunumda kullanılması, bu yılın Ocak ayında yeni bir Nintendo Direct etkinliği düzenlenebileceği ihtimallerini güçlendirdi.

İLGİLİ HABER – Nintendo, 64 GB Switch kartlarını erteleyebilir

Eğer Nintendo, bu ay içinde Nintendo Direct sunumu yapacağını açıklarsa, büyük ihtimalle Amazon’da Switch için listelenen isimsiz yeni oyunların duyurusu burada gerçekleşecektir.

Daha sonra Amazon tarafından bu sayfalar yayından kaldırılırken, internette Nintendo’nun bu ay içerisinde Nintendo Direct etkinliği düzenleyeceği söylentileri konuşuluyor. Ayrıca, EA’in Kasım ayında sızdırılan yol haritasında, 2018’in Ocak ayında yeni bir Nintendo Direct sunumu olacağı belirtilmişti.

İLGİLİ HABER – Nintendo Switch satışları 10 milyona ulaştı!

Önceki İçerikCyberpunk 2077’nin yapım maliyeti The Witcher 3’ü geçecek
Sonraki İçerikPUBG, PlayStation 4 için de çıkabilir fakat ne zaman?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz