IWCI şampiyonu Beşiktaş oldu!

4 gün süren IWCI maratonunda sonuç belli oldu: IWCI şampiyonu Beşiktaş!

IWCI şampiyonu Beşiktaş oldu! 4 gün süren ve son gününde büyük bir final heyecanına sahne olan Uluslararası Wild Card Özel Turnuvası (IWCI) şampiyonu, ülkemiz temsilcisi Beşiktaş oldu.

Sezon Ortası Özel Turnuvası’na katılan takımı belirlemek için düzenlenen Uluslararası Wild Card, 4 gün boyunca İstanbul’da gerçekleşti. Riot Games Türkiye ofisinde düzenlenen karşılaşmalarda, ilk 2 gün grup aşamasıyla geçildi. Üçüncü günde ise yarı finalistler belli oldu ve Beşiktaş 4. sırada turnuvayı tamamlayarak ilk sıradaki Bangkok Titans ile eşleşti. Yarı finali 3-0 gibi net bir skorla geçen temsilcimizi Beşiktaş, finale yükseldi ve INTZ’in rakibi oldu.

Bugün (25 Nisan Cumartesi) Wolksvagen Arena’da düzenlenen final aşamasına 5 bin kişi katıldı. Ayrıca LoL TV ekranlarında 70 bin kadar izleyici bu heyecana ortak oldu.

 

BEŞİKTAŞ GERİDEN GELİP KAZANDI!

Beşiktaş, beş maç üzerinden oynanacak olan seride, önce 1-0 geriye düştü. Daha sonra durumu 1-1’e getiren Beşiktaş, seride 2-1 ve 3-1’i yakaladı ve  IWCI şampiyonu Beşiktaş oldu! Wolksvagen Arena’yı dolduran Beşiktaş taraftarlarının tezahüratları ise Beşiktaş’ın kazanmasında büyük rol oynadı.

 

BEŞİKTAŞ FLORİDA YOLCUSU

Beşiktaş bu şampiyonluk ile birlikte 7-10 Mayıs tarihleri arasında Florida’da yapılacak olan Sezon Ortası Özel Turnuva’ya katılma hakkı kazandı. 5 büyük bölgenin yanına 6. bölge olarak katılacak olan Beşiktaş, ülkemizi o turnuvada da temsil etme imkanına sahip olacak. Turnuvanın ödül havuzu ise $175.000 olarak belirlenmiş durumda.

Toplamda 6 takımın yer alacağı Florida’da 4 takım belli oldu. Bu takımlar:

  • Beşiktaş (Wild Card – Türkiye)
  • Team SoloMid (Kuzey Amerika)
  • ahq e-Sports Club (Tayvan)
  • Fnatic (Avrupa)

Ülkemizi temsil eden Beşiktaş’a Florida da başarılar diliyoruz.

Önceki İçerikBeşiktaş IWCI turnuvasında finalde!
Sonraki İçerikDungeons 2 Steam’de yerini aldı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz