Beşiktaş IWCI turnuvasında finalde!

Uluslararası Wild Card Özel Turnuvası’nda dün (24 Nisan Cuma) oynanan yarı final serilerinin ardından finalin adı belli oldu. Beşiktaş IWCI turnuvasında finalde!

Hard Random ve INTZ’in karşı karşıya geldiği ilk eşleşmede dominant bir performans sergileyen Brezilya temsilcisi, her ne kadar Hard Random’ın 3. maçtaki güzel kompozisyonuna karşı mağlubiyet alsa da seriyi 3-1 kazanıp finale adını yazdıran ilk takım oldu.

İkinci seride ise temsilcimiz Beşiktaş, grup aşamasının lideri Bangkok Titans’a karşı oynadı. Oldukça zorlu geçen ilk maçı geriden gelerek kazanan takımımız, ikinci maçta da özellikle Thaldrin’in Hecarim performansıyla 2-0 öne geçmeyi başardı. 3. maça nişancı ve destek oyuncusunun rollerini değiştirerek başlayan Tayland’lı ekip, aslen nişancı olan Lloyd’un efsane Janna oyunuyla Beşiktaş’ı bir hayli korkutsa da, KMF şampiyonu muhteşem bir geri dönüşle takım savaşlarını kazandı ve 3-0 gibi net bir skorla finale adını yazdıran ikinci takım oldu. Sonuç olarak Beşiktaş IWCI turnuvasında finalde!

Bu sonuçla beraber Kara Kartallar, günün ilk yarı final eşleşmesinden zaferle ayrılan INTZ’e karşı IWCI şampiyonluğu için mücadele edecek. Final serisi 5 maç üzerinden oynanacak.

Bugün (25 Nisan Cumartesi) Volkswagen Arena’da gerçekleşecek Uluslararası Wild Card Özel Turnuvası Finali 17.00’da başlayacak ve LoL TV’den canlı yayınlanacak.

Kazanan takım, dünyanın en iyileriyle birlikte Sezon Ortası Özel Turnuva’ya katılmaya hak kazanacak.

 

lolespor

Önceki İçerikCall of Duty: Black Ops 3 çıkış tarihi sızdırıldı!
Sonraki İçerikIWCI şampiyonu Beşiktaş oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz