Riot Forge, Song of Nunu: A League of Legends Story müzik klibini yayınladı

Bugün, “You And Me Makes Us” müzik klibi yayınlandı; oyun dijital sanat kitabı hediyesiyle ön siparişe açıldı.

Riot Forge ve Tequila Works bugün League of Legends’ın gözde şampiyonlarından Nunu ve Willump’ın başrolde olduğu hikâye odaklı macera oyunu Song of Nunu: A League of Legends Story‘nin çıkışını kutlamak için sihirli bir müzik klibi yayınladı. Oyun 1 Kasım Çarşamba günü saat 19.00’da Nintendo Switch’te ve Steam, GOG ve Epic Games Store aracılığıyla PC platformlarında oynanabilir olacak.

İşte yeni müzik klibi, “You and Me Makes Us”:

Tequila Works tarafından geliştirilen ve Riot Forge tarafından yayınlanan Song of Nunu: A League of Legends Story™ oyuncuları iki yakın dost olan Nunu ve Willump’la birlikte unutulmaz bir yolculuğa çıkarıyor. Oyuncular sert fırtınalar, vahşi kurtlar ve efsunlarla dolu ayaz kesmiş bir diyar olan Freljord’da dere tepe demeden yürüyecek, tırmanacak ve kızakla kayacak. Ayrıca donmuş bölgelerde ilerlemek için zekâlarını konuşturacak ve buzun altında yatan gizemleri açığa çıkaracak.

Song of Nunu: A League of Legends Story™ artık dijital mağazalardan ön siparişle 299 TL karşılığında alınabilir. Oyunu ön siparişle alanlar bonus hediye olarak bir dijital sanat kitabına da sahip olacak.

Önceki İçerikDragonflight Guardians of the Dream çıkış tarihi duyuruldu
Sonraki İçerikMicrosoft’un Activision Blizzard alımı sonrası “Sony baskı altında”
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz