Intel ESL Şampiyonası’nda League of Legends Günü Geliyor!

Bu yıl 88’incisi düzenlenecek olan İzmir Enternasyonal Fuarı Intel ESL Türkiye Şampiyonası'na ev sahipliği yapıyor. Intel ESL Türkiye Şampiyonası’nı finalinde League of Legends ve yeni oyun modu Taktik Savaşları etkinlikleri de oyunseverlerle buluşacak.

Bu yıl 88’incisi düzenlenecek olan İzmir Enternasyonal Fuarı Intel ESL Türkiye Şampiyonası’na ev sahipliği yapıyor. Intel ESL Türkiye Şampiyonası’nı finalinde League of Legends ve yeni oyun modu Taktik Savaşları etkinlikleri de oyunseverlerle buluşacak.

Intel ve ESL Türkiye’nin her yıl 2 sezon olarak düzenlediği Intel ESL Türkiye Şampiyona’sının 2019 Yaz Finalinde oyunseverleri nelerin beklediğine hep beraber yakından bir göz atalım.

Bu yıl espor dünyasının en sevilen oyunlarından olan League of Legends . Taktik Savaşları’nı sahnesine taşımak için Riot Games ile işbirliği yapıyor. İzmirli oyunseverler 13 Eylül 2019 tarihinde gerçekleşecek olan heyecan, eğlence ve sürprizlerle dolu, bu unutulmaz günde bir araya gelecek.

İzmir’de Büyük Intel Esl Türkiye Buluşması

Intel ve ESL’in işbirliğiyle hayat bulan organizasyonda; Türkiye Şampiyonası’nın heyecanını dopdolu hissedeceğiniz LoL Günü’nde ünlü yayıncıların katılacağı LoL gösteri maçıda yer alacak. TS finallerinde, alana gelen oyuncularında katılabileceği ARAM ve TS maçlarına da yer verilecek.

Ayrıca Cosplayer Gösterileri, Yayıncılarla Soru & Cevap, Kule Devirme Yarışması, Hediyeli Bilgi Yarışması gibi etkinlikler de yer alacak.

İzmir Enternasyonal Fuarı içerisinde düzenlenecek etkinlik ile birlikte İzmir’de ilk kez bu kadar kapsamlı ve geniş çaplı bir League of Legends temalı etkinliği oyuncularla buluşacak. Alanda yer alacak pek çok ünlü Twitch yayıncısı, YouTube fenomeni ve Cosplayerı da  İzmir’de olacak. Binlerce oyunseverin ziyaret edeceği etkinlikte 13 Eylül 2019, Cuma günü gerçekleşecek olan LoL gösteri maçı ve TS turnuva finali yine online izlenebilecek. İzleme kanalı olan https://www.twitch.tv/esl_lol_tr adresindeki canlı yayınlar için hazırlıklar başlamak üzere.

Etkinliğe dair tüm detaylar ve yakında başlayacak Taktik Savaşları Turnuvası kayıtları ESL ve Riot Games’in sosyal medya hesaplarından çok yakında sizlere duyurulacak.

 

Önceki İçerikPlayStation Plus Eylül 2019 oyunları muazzam
Sonraki İçerikLEGO Legacy: Heroes Unboxed Ön Kayıtları Açıldı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz