Yeni bir The Witcher oyunu gelebilir, Cyberpunk 2077’den yeni detaylar

CD Projekt Red'in CEO'su, The Witcher serisi ve yeni oyunları Cyberpunk 2077 hakkında konuştu.

CD Projekt Red’in CEO’su Adam Kiciński‘nin son açıklamalarına göre, yeni bir The Witcher oyunu görebiliriz. Ayrıca stüdyonun sıradaki oyunu Cyberpunk 2077‘den yeni detaylar da açıklandı.

Polonyalı internet sitesi Strefa Inwestorow‘a röportaj veren CD Projekt Red’in CEO’su Adam Kiciński, şirketin ileriye yönelik planlarından bahsetti. Eski NeoGAF üyelerinin kurduğu ResetEra forumunda İngilizce olarak aktarılan röportajda, Kiciński yeni bir The Witcher oyunu görebileceğimizin sinyallerini verdi. Ayrıca stüdyonun sıradaki oyunu olan Cyberpunk 2077’den de yeni bilgiler paylaştı.

İLGİLİ HABER – CD Projekt Red stüdyo hakkındaki olumsuz yorumlara yanıt verdi

CD Projekt Red olarak en iyi kaliteyle oyun endüstrisindeki yüksek kademedeki oyunları hazırlamayı sürdüreceklerini belirten Adam Kiciński, The Witcher serisindeki her bir oyunun kendileri adına dönüm noktası olduğunu söyledi.

Stüdyonun ileriye yönelik planlarına da değindi ve The Witcher 4’ü yayınlamakla ilgili herhangi bir planlarının olmadığını açıkladı. The Witcher serisini bir üçleme olarak bitirdiklerinin altını çizen Kiciński, açıklamasına şu şekilde devam etti:

“The Witcher IP’sinin hakları hala elimizde. The Witcher evreninde geçen başka oyunlarla geri dönebiliriz. Ancak bunlar Geralt of Rivia’nın maceraları olmayacak. Eğer bu seriyi terk edersek hem yatırımcılar hem de hayranlar bizi affetmez.” 

İLGİLİ HABER – CD Projekt Red’in başkanı, olası bir The Witcher 4 oyunu hakkında konuştu

Adam Kiciński, şu anda üzerinde çalıştıkları yeni oyunları Cyberpunk 2077’den de bazı yeni detaylar paylaştı. Daha önceden de bilindiği gibi, oyunun The Witcher 3’den daha büyük olacağını yineledi. Cyberpunk 2077 ile kalite çıtasının The Withcer 3’ün üzerine çıkacağını ve oyunun The Withcer 3’ten daha başarılı olacağını umduklarını ifade etti.

Geçtiğimiz dönemlerde Cyberpunk 2077’de online bir modun yer alacağı bilgisi hakkında ise kesin bir yorumda bulunmadı; bu özelliği doğrulamadı ancak yalanlamadı da. Son olarak ise, Cyberpunk 2077’nin üzerinde çalışan ekibin oyunun şu anki durumundan oldukça memnun olduğunu ve sonunda bu projeyi dünyaya tanıtmak için oldukça hevesli olduklarını söyledi.

İLGİLİ HABER – SÖYLENTİ: Cyberpunk 2077’den yeni detaylar sızdırıldı

Önceki İçerikFallout: New Vegas’ın yapımcısı Obsidian’ın yeni oyunu belli oluyor
Sonraki İçerikFootball Manager 2018 çıkış yaptı

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz