SÖYLENTİ: Cyberpunk 2077’den yeni detaylar sızdırıldı

CD Projekt Red'in bilim-kurgu temalı yeni oyunu Cyberpunk 2077'deki sosyal aktivitelere ilişkin yeni bilgiler ortaya atıldı.

CD Projekt Red‘in bilim-kurgu temalı yeni oyunu Cyberpunk 2077‘deki sosyal aktivitelere ilişkin yeni bilgiler ortaya atıldı.

The Witcher serisiyle tanınan Polonyalı CD Projekt Red stüdyosunun RPG türündeki yeni oyunu Cyberpunk 2077, duyurulduğundan bu yana hakkında çok az bilgi sahibi olduğumuz bir yapım.

Oyun hakkında bu zamana kadar çeşitli iddialar ortaya atıldı. The Witcher 3’ten dört kat daha büyük olacağı söylendi ancak bunların hiçbiri resmi olarak onaylanmadı. Bu nedenle yeni gelen bilgileri de birer iddia olarak değerlendirmek gerekiyor.

Stüdyoya yakın ve ismini vermeyen bir kaynağa göre, Cyberpunk 2077’de sosyal faaliyetler oldukça önemli bir yer tutacak. Sosyal merkez adında bir mekanik, oyunun tek oyunculu kısmı ile çok oyunculu kısmı arasında bir köprü görevi görerek oyunculara çeşitli oyun içi aktiviteler sunacak. Örnek olarak ise oyunda barlar yer alacağı ve oyuncuların burada bir araya gelebileceği iddia edildi.

CD Projekt Red, defalarca Cyberpunk 2077’nin MMO bir oyun olmayacağının altını çizdi. Bu sebeple sosyal faaliyet özelliğini The Witcher’daki Gwent oyununa benzetebiliriz.

Öte yandan CDPR, proje üzerinde çalışacak yeni geliştiriciler aramaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bir açıklama yayımlayan stüdyonun kurucusu ve başkanı, CD Projekt Red’de çalışma ortamının ve morallerin kötü olduğuyla alakalı iddialara yanıt verdi.

İLGİLİ HABER – CD Projekt Red stüdyo hakkındaki olumsuz yorumlara yanıt verdi

Cyberpunk 2077 hakkındaki tüm gelişmelere buradan göz atabilirsiniz. 

Oyunun 2013’de yayınlanan ilk ve tek videosu:

Önceki İçerikHorizon: Zero Dawn için yapılan marka tescili askıya alındı
Sonraki İçerikNeed for Speed: Payback’in indirme boyutu ortaya çıktı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz