CD Projekt Red’in başkanı, olası bir The Witcher 4 oyunu hakkında konuştu

Yakın bir zamanda The Witcher 4'ü görebilecek miyiz? Maalesef, hayır...

The Witcher serisinin Polonyalı yapımcı stüdyosu CD Projekt Red‘in başkanı Marcin Iwinski, serinin muhtemel bir 4. oyunu hakkında açıklama yaptı.

2015’in en iyi oyunu olan The Witcher 3’ün ikinci büyük DLC’si, 31 Mayıs 2016’da çıkacak. Bunun dışında, seri hakkında başka gelişmeler de yaşanıyor.

Eurogamer’ın serinin yapımcı firması CD Projekt Red’in başkanı Marcin Iwinski’ye yönelttiği “CD Projekt Red, tekrardan yeni bir Witcher oyununa yönelebilir mi?” sorusuna, Iwinski şu şekilde cevap verdi:

“Dürüst olmak gerekirse, bunu biz de bilmiyoruz. Şu an için yeni bir Witcher oyunu gibi bir planımız da bulunmuyor. Daha önceden de belirttiğimiz gibi, hiçbir şeyin için kesin olarak konuşmak istemiyoruz ancak şu anki durum gösteriyor ki, önümüzdeki en yakın uğraşımız, The Witcher 3’ün yeni genişleme paketi Blood and Wine. Blood and Wine ile sona geliyoruz ve The Witcher 3’ü bitiriyoruz ve yakın bir zamanda da yeni bir Witcher göreceğimizi sanmıyorum.”

The Witcher 3: Wild Hunt, geçtiğimiz yıl çıkış yapmış ve “2015’in En İyi Oyunu” ödülünü kazanmıştı.

Son olarak, CD Projekt Red’in şu sıralar, yeni oyun projesi Cyberpunk 2077’nin üzerinde çalıştığı, bu amaçla ikinci stüdyosunu açtığı ve burada çalışacak yeni geliştiriciler aradığı biliniyor.

Önceki İçerikHideo Kojima, yeni oyununa en uygun oyun motorunu bulmak için dünya turunda!
Sonraki İçerikPlayStation Network’ten 2 Saatlik İhtiyaç Molası

2 Yorum

  1. Son cümlede “yakın bir zamanda da yeni bir Witcher göreceğimizi sanmıyorum.” diyor. Böylesine bir oyunu yapmak yıllar alır heleki insanlar the witcher 3 ‘ ten sonra 4 için beklentileri daha fazla tutucaktır grafikler oynanış dahada fazla detay vesaire bunlar yıllar alır kolay bir iş değil ama çok mühim bir sıkıntı çıkmazsa kaç yıl sonra bilinmez ama devam oyunu kesin gelicektir diye düşünüyorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz