Fallout: New Vegas’ın yapımcısı Obsidian’ın yeni oyunu belli oluyor

Obsidian'ın sıradaki oyun projesi yavaş yavaş ortaya çıkıyor: Fallout: New Orleans veya Fallout 5 gelebilir.

Obsidian’ın yeni oyunu ne olabilir?

Şu ana kadar 11 oyun projesine imza atan Obisidan Entertainment stüdyosu, Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımda yeni bir oyun üzerinde çalıştığını göstermiş oldu. Stüdyonun bugüne kadar geliştirdiği oyunların kronolojik olarak yer aldığı paylaşımda en sona ise üç tane soru işareti koyuldu.

Fallout: New Vegas ve Pillars of Eternity serisi gibi başarılı yapımlar ortaya koyan Obisidan’ın yeni oyunu hakkında henüz net bir bilgi yok. Obisidian, henüz duyurusunu yapmadığı bu gizemli oyun dışında 2018’in başlarında çıkacak olan Pillars of Eternity II: Deadfire‘ın da üzerinde çalışıyor.

Daha önceden Obsidian Entertainment oyun stüdyosunun yeni bir oyun üzerinde çalıştığı iddia edilmişti. Hatta bunun yeni bir Fallout oyunu olacağına dair pek çok bilgi ortaya çıkmıştı. 2016’nın başlarında Obsidian’dan Eric Fenstermake, “yeni bir Fallout oyunu geliştirmekle ilgilendiklerini” ve bunun Fallout: New Orleans olabileceğini açıklamıştı.

İLGİLİ HABER – Eski Fallout yapımcısından yeni bir Fallout oyunu mu geliyor?

Geçtiğimiz Ekim ayında Obsidian’ın kurucularından Chris Avellone, Fallout serisine olan özlemini dile getirmişti. Bu, aynı stüdyodan yeni bir Fallout oyunu gelebileceği yorumlarının yapılmasına neden olmuştu.

İLGİLİ HABER – Obsidian’dan yeni bir Fallout oyunu mu geliyor?

Son olarak 2016’nın Mart ayında ise, Fallout 4’ün seslendirme aktörlerinden biri Bethesda’nın Fallout 5 için hazırlıklara başladığını açıklamıştı. Belki de Obsidian stüdyosu Fallout 5’in üzerinde çalışıyor olabilir.

İLGİLİ HABER – Fallout 5 ön yapım aşamasında mı?

Önceki İçerikCall of Duty ve Activision davalık oldu
Sonraki İçerikYeni bir The Witcher oyunu gelebilir, Cyberpunk 2077’den yeni detaylar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz