Yeni Battlefield oyunu doğrulandı!

IMDB'de listelenerek ilk detayları sızdırılan yeni Battlefield oyunu hakkında DICE'dan ilk açıklama geldi; sıradaki Battlefield oyunu resmen doğrulandı.

IMDB’de listelenerek sızdırılan yeni Battlefield oyunu iddiaları, serinin geliştiricisi DICE tarafından resmen doğrulandı.

Geçtiğimiz günlerde, Reddit üzerinden yayılan bir paylaşım ile, DICE‘ın 2016 yılı için yeni bir Battlefield oyunu piyasaya sürebileceği iddia edilmişti. Hatta Battlefield 5: Armageddon adıyla IMDB’de listelenen yeni oyunun Japonya’da geçeceği de öne sürülmüştü.

Konu hakkında ise DICE cephesinden yanıt gecikmedi. DICE’ın geliştirici direktörü Dan Vaderlind, Twitter üzerinden attığı tweet ile, sıradaki Battlefield oyunun doğrulayarak, “Battlefront’u piyasaya sürdük ve takımın bir kısmı bu oyun üzerinden çalışmaya devam edecek. Diğer projemiz olan yeni bir Battlefield oyununa geçiyoruz.” dedi.

Yeni Battlefield oyunun hakkında iddia edilen ilk detaylara ilişkin herhangi bir bilgi vermeyen DICE’ın veya EA Games’in ilerleyen dönemlerde daha fazla detayı açıklaması bekleniyor.

DICE, en son 2013 yılında Battlefield 4’ü piyasaya sürmüştü. Bu sene ise Star Wars: Battlefront‘u çıkarmıştı. Son Battlefield oyunu ise Visceral Games tarafından hazırlanıp bu yıl çıkış yapan Battlefield Hardline‘dı.

Önceki İçerikNeed for Speed Tarihi – Bölüm 5: Şaşkın
Sonraki İçerikStar Citizen için toplanan bağışlar 100 milyon doları geçerek rekor seviyeye ulaştı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz