The Sims 4’ün yeni genişleme paketi Growing Together için fragman yayınlandı

EA ve Maxis, The Sims 4’ün yepyeni özellikler içeren ve 16 Mart’ta yayınlanacak olan 13. genişleme paketi Growing Together’in yeni fragmanını oyunseverler ile paylaştı. Paketin öne çıkan özelliği, aile yaşantısına odaklanması.

EA ve Maxis, The Sims 4’ün en son ve 13. genişleme paketi olan Growing Together için yeni bir fragman yayınladı. Fragman, San Sequoia adındaki yeni The Sims dünyasının adeta bir tabloyu andıran Hopewell Hills Mahallesi’nde ikamet eden Michaelson Ailesi’nin yaşamından bir kesit sunuyor.

Oyunun yeni aile dinamikleri hakkında birçok ipucu veren videoda, tonton bir anneannenin ve dedenin yeni torunlarıyla tanışmaları sırasında sosyal kimyanın Simler’i nasıl etkilediğine tanık oluyoruz; kimi Simler hemen kaynaşırlarken, kimileri ise birbirleriyle çatışıyorlar. Tahmin edilebileceği gibi, tüm bu duyguları oyuncular yönlendirecekler.

Aileyi merkeze alan Growing Together’da oyuncular, dönüm noktalarında birçok kritik karar vermek zorunda kalacaklar; örneğin, kontrol ettikleri Simler’in ailelerinin yanlarına taşınıp taşınmayacaklarına karar verebilecekler. Eğer buna izin vermezlerse aile ilişkileri olumsuz yönde etkilenebilecek, izin verirlerse işler karmaşık bir hal alabilecek. Huzur içinde yaşamak mı, yoksa kaosun tam ortasına mı dalmak? Bu karar, oyunculara bağlı olacak.

Growing Together’a 16 Mart’tan itibaren; EA uygulaması, Steam, Epic Games Store, PlayStation 5, Xbox Series X|S & Xbox One ve Origin uygulaması üzerinden erişilebilecek.

Önceki İçerikResident Evil Village VR Modu, PSVR2 için çıktı
Sonraki İçerikBattlefield 2042 – 4. Sezon Geliştirici Güncellemesi
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz