Star Wars Jedi: Survivor için yeni hikaye fragmanı yayınlandı

Cal Kestis bir kez daha ışın kılıcını kuşanmaya hazırlanıyor!

EA’in merakla beklenen yeni Star Wars oyunu Jedi: Survivor için hikaye fragmanı paylaşıldı.

Electronic Arts bünyesindeki Respawn’ın geliştirdiği Star Wars Jedi: Survivor’ın çıkışına bir aya yakın bir süre kaldı. 28 Nisan’da sadece yeni nesil konsollar ve PC için çıkacak olan devam oyunu Cameron Monaghan’ın canlandırdığı Cal Kestis’in yeni macerasını konu ediniyor.

Serinin önceki oyunu Star Wars Jedi: Fallen Order, yine Respawn tarafından geliştirilmiş ve oyunun yönetmenliğini God of War serisinde çalışmış Stig Asmussen yapmıştı. Asmussen ikinci oyunda da projenin başında yer alıyor.

Star Wars Jedi: Fallen Order’daki olaylardan beş yıl sonrasını konu alan Star Wars Jedi: Suvivor için yayınlanan yeni hikaye fragmanında Cal, Mantis Mürettebatı ile bir araya gelirken; Cere Junda (Debra Wilson), Greez Dritus (Daniel Roebuck), Merrin (Tina Ivlev) ve yeni “paralı asker” Bode Akuna (Noshir Dalal) ile karşılaşıyoruz. İmparatorluğun gölgesinde kaderiyle yüzleşmek isteyen Cal’ın bu arayışı, onu ve arkadaşlarını “Bedlam Raiders”ın evi olan Koboh da dahil olmak üzere Star Wars evrenindeki yeni gezegenlere ve tanıdık sınırlara sürükleyecek.

Star Wars Jedi: Survivor, 28 Nisan 2023’te PlayStation 5, Xbox Series X|S ve PC platformları için çıkacak.

Önceki İçerikBayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon inceleme
Sonraki İçerikResident Evil 4 Remake inceleme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz