The Elder Scrolls Online: Morrowind Üzerindeki Gölge yeni sınıf ve hikaye ile geliyor

Morrowind'in kapıları yeniden aralanıyor.

Elder Scrolls Online 2023 genişleme paketi Morrowind Üzerindeki Gölge

ZeniMax Online Studios ekibi ESO‘nun 2023 macerası Morrowind Üzerindeki Gölge‘yi duyurdu.

Bu yılın hikâyesi oyuncuları Morrowind’e geri götürüyor ve The Elder Scrolls‘da 1994’ten beri görülmeyen yerleri keşfetmelerine olanak sağlıyor. Morrowind Üzerindeki Gölge macerası, martta çıkış yapan Scribes of Fate zindan DLC’si ile başlayan ve yayınlanan birçok farklı içerikle bağlanan sürükleyici bir hikâye anlatıyor. Hikâye haziranda Necrom bölümü ile devam ediyor. Oyuncuları en çok heyecanlandıracak kısımsa ekibin, haziranda Necrom bölümünün çıkışıyla gelecek olan yeni oynanabilir sınıf Arcanist hakkındaki duyurusu oldu

The Elder Scrolls Online Scribes of Fate DLC’si

İki adet yeni dört oyunculu PvE zindan içeren Scribes of Fate DLC’si bu mart çıkarak Morrowind Üzerindeki Gölge efsanesini başlatıyor. Oyuncular Scrivener’s Hall’daki Scribes of Mora’nın sapkın müritleriyle savaşıp onları aşacak veya Bal Sunnar’ın zaman büyülerine karşı çarpışacaklar.

Scribes of Fate 13 Mart 2023’te PC/Mac platformlarına, 28 Mart 2023’te ise Xbox ve PlayStation konsollarına çıkıyor. The Elder Scrolls Online: Necrom bölümü 5 Haziran 2023’te PC/Mac platformlarına, 20 Haziran 2023’te ise Xbox ve PlayStation konsollarına çıkıyor.

Scribes of Fate 13 Mart 2023’te PC/Mac platformlarına, 28 Mart 2023’te ise Xbox ve PlayStation konsollarına çıkıyor. 

The Elder Scrolls Online: Necrom Bölümü

Scribes of Fate DLC’sinin ardından The Elder Scrolls Online: Necrom bölümü de bu haziran çıkıyor. Necrom bölümü, 30 saatlik yepyeni hikâye içeriğiyle oyuncuları iki yeni yoldaşla beraber Doğu Morrowind’deki olağandışı yeni bölgelere götürüyor. Yeni bölgelere ek olarak Necrom ayrıca ESO’da en çok istenen özelliklerden biri olan yeni bir oynanabilir sınıfla, yani Arcanist ile birlikte geliyor. ESO‘nun yedinci ve en yeni sınıfı Arcanist, Oblivion diyarındaki Daedric Prensi’nden alınan yeni yetenekler ve mekanikleri de beraberinde getiriyor. 

Önceki İçerikCRISIS CORE –FINAL FANTASY VII– REUNION inceleme
Sonraki İçerikOne Piece Odyssey inceleme
Başlat Tuşu 2013 yılında kurulmuş, oyun, teknoloji ve alt kültür konularına dair haber, inceleme ve makale yayınlayan bir sitedir. Site dahilinde Türk oyuncularına özel içerikler, en yeni ve özgün oyun haberleri ve makaleleri bulabilirsiniz. Türkiye oyun kültürü standartlarını yeniden belirleyip, siz değerli okuyucularımıza her zaman en kaliteli ve en güncel içeriği sunmayı kendimize hedef edindik. Bu hedef doğrultusunda yayınlanan her bir içerik özenle hazırlanıp, sizlere sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz