The Elder Scrolls Online’ın Lost Depths DLC’si çıktı

The Elder Scrolls Online'ın Lost Depths adlı DLC paketi PC ve Stadia için çıktı, konsollar içinse 6 Eylül'de oynanabilir olacak.

The Elder Scrolls Online Lost Depths DLC

Sürekli olarak yeni içeriklerle desteklenen The Elder Scrolls Online’ın yeni DLC’si “Lost Depths”, 24 Ağustos itibarıyla PC ve Stadia için oynanabilir durumda. PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X|S platformları içinse 6 Eylül’de çıkacak.

Basın bülteninde yer alan detaylara göre, “2022’nin yıl boyu sürecek Breton Efsanesi macerasının bir parçası olan bu zindan DLC’si sizi ve dostlarınızı zorlayacak dört kişilik iki yepyeni zindanı beraberinde getiriyor. Ascending Tide DLC’siyle başlayan ve kısa süre önce çıkan High Isle Bölümü’yle devam eden hikâyeyi temel alan bu zindanlar hikâyenin devamı niteliğinde. Kendi özgün hikâyelerine sahip bu zindanlarda eşya setlerinden başarımlara ve Tamriel’in başka hiçbir yerinde bulunmayan koleksiyon eşyalarına kadar birçok eşsiz ödül yer alıyor.

Tüm ESO oyuncularının hiçbir ücret ödemeden keyfini çıkarabileceği yeni ana oyun yaması 35. Güncelleme de Elder Scrolls Online: Lost Depths’le birlikte çıkıyor. Bu güncellemede savaş sistemi değişikleri, Battlegrounds için (fazladan Alliance Puanı kazandıran hafta sonları gibi) ilave ‘mini etkinlikler’ ve genel itibarıyla PvP’deki XP kazanımıyla ilgili geniş kapsamlı iyileştirmeler dahil olmak üzere denge değişiklikleri, düzeltmeler ve yeni özellikler yer alıyor.

The Elder Scrolls Online Lost Depths DLC’si oyun içinde Crown Store’dan satın alınabilecek. ESO Plus aboneleri ise bu DLC paketine ücretsiz şekilde erişebilecekler.

Önceki İçerikXenoblade Chronicles 3 inceleme
Sonraki İçerikKirby’s Dream Buffet inceleme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz