The Last of Us 2’nin çıkış tarihi ertelendi

Oyunun yönetmeni Neil Druckmann söylentileri doğruladı

The Last of Us Part 2 çıkış tarihi ertelendi

Kotaku’nun yayımladığı haberin ardından Sony‘den resmi açıklama geldi ve The Last of Us 2‘nin çıkış tarihi 2020’nin Mayıs ayına ertelendi.

Jason Schreier, geliştirici stüdyo Naughty Dog‘daki iki kaynağından aldığı bilgiye göre oyunun 2020’nin ilkbahar dönemine ertelendiğini yazmıştı. Bu haberden saatler sonra da oyunun yönetmeni Neil Druckmann, PlayStation Blog’da paylaştığı yazıyla The Last of Us: Part II’nin yeni çıkış tarihinin 29 Mayıs 2020 olduğunu duyurdu.

Druckmann blog yazısında ertelemenin nedeni olarak, “Geçtiğimiz haftalarda oyunun kısımlarını tamamlarken, tüm oyunun Naughty Dog seviyesinde bir kaliteye sahip olması için yeterli zamanımız olmadığının farkına vardık” diye yazdı ve şöyle devam etti:

“Bu noktada iki seçeneğimiz vardı: Ya oyunun bazı kısımlarından ödün verecektik ya da daha fazla zaman isteyecektik. İkincisini tercih ettik ve bu yeni çıkış tarihi her şeyin bizim tatmin olduğumuz kalite seviyesine ulaşmasını olanak sağlarken aynı zamanda ekip üzerindeki stresi de düşürecek.”

Geçen ay düzenlenen State of Play etkinliğinde oyunun çıkış tarihi duyurulmuş ve 21 Şubat olarak belirtilmişti. Bir ay sonra gelen bu erteleme haberi sürpriz etkisi yarattı denebilir.

PlayStation 4’e özel olan The Last of Us: Part II, 29 Mayıs 2020’de çıkış yapacak. Oyunda Türkçe dublaj ve altyazı desteği de yer alacak.

The Last of Us 2 Türkçe altyazı ve dublaj desteği sunacak

Oyunun resmi tanıtım yazısı:

Beş yıl sonra…

Ellie ve Joel, salgın sonrası ABD’de geçen ölümcül bir yolculuğun ardından Wyoming’e yerleşir.

Gelişen bir toplulukta yaşamak, Hastalıklı ve umutsuz afetzede tehdidine rağmen onlara istikrar ve huzur getirir.

Kan donduran bir olay bu huzuru bozduğunda, Ellie adalet arayışında amansız bir yolculuğa çıkar. Bu olayın sorumlularının peşindeyken, yaptıklarının çarpıcı fiziksel ve duygusal sonuçlarıyla yüzleşir.

• Neyin doğru neyin yanlış olduğunu sorgulatacak duygusal bir hikâyeyi keşfedin.
• Huzur dolu dağlardan, ot bürümüş harabelere dek uzanan güzel ve tehlikeli bir dünyada maceraya çıkın.
• Heyecan dolu çatışmalar, akıcı oynanış ve dinamik gizlilik öğeleri içeren aksiyon ve hayatta kalma oynanışını deneyimleyin.

Önceki İçerikSÖYLENTİ: The Last of Us: Part II ertelendi (GÜNCELLEME)
Sonraki İçerikDeath Stranding PC için duyuruldu, çıkış tarihi aralığı açıklandı

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz