Sıradaki Call of Duty oyunu 20. yüzyıla geri dönüş yapabilir

Sledgehammer Games, CoD serisinin yeni oyununa dair önemli bir ipucu vermiş olabilir.

Call of Duty serisinin yapımcılarından biri olan Sledgehammer Games‘in yeni yıl mesajında, serinin yeni oyununa dair ipuçları yer alıyor olabilir.

Sledgehammer oyun stüdyosunun yardımcı kurucusu ve aynı zamanda başkanı olan Michael Condrey, yeni yıl mesajında stüdyo tarafından hazırlanan yılbaşı kartını paylaştı. Kartta, ABD kuvvetleri tarafından I. Dünya Savaşı, II. Dünya Savaşı, Vietnam Savaşı ve Kore Savaşı’nda kullanılan M1911 adlı tabanca yer alıyor ve üzerinde Call of Duty yazısı bulunuyor.

Ancak bu, yeni Call of Duty oyununun resmi duyurusu anlamına gelmiyor. Yine de, serinin son oyunlarının uzak gelecekte geçmiş olması, yeni oyunun 20. yüzyıla dönmesi konusunda oyunun sevenlerini de mutlu edecektir. Fakat, Call of Duty Black Ops serisinin Vietnam Savaşı döneminde geçmesi ve bu yıl çıkış yapan Battlefield 1’in I. Dünya Savaşı’nı konu alması, yeni Call of Duty oyununun bu iki dönemi ele almasını zorlaştırıyor.

Son yıllarda, yeni Call of Duty oyunları, geliştirici stüdyoların yılbaşı mesajlarıyla beraber gün yüzüne çıkmıştı. Zira, geçtiğimiz yıl Infinity Ward tarafından yayımlanan yeni yıl mesajı sonrasında bu stüdyo 2016’da Call of Duty: Infinite Warfare‘i piyasaya sürmüştü. Bu yapım ise beklenin çok altında kalarak satışlarda çok kötü bir performans sergilemişti. Sonuç olarak, Call of Duty serisinin başlangıcı olan 20. yüzyıl, serinin kendini toparlamasına yardımcı olacaktır.

Call of Duty: Infinite Warfare incelememizi buradan okuyabilirsiniz.

Önceki İçerik2016 Yılında Hayatını Kaybeden 12 Ünlü
Sonraki İçerikPlayStation VR Türkiye Fiyatı ve Çıkış Tarihi Duyuruldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz