PlayStation VR Türkiye Fiyatı ve Çıkış Tarihi Duyuruldu

Sony‘nin yakın dönem piyasaya sürdüğü sanal gerçeklik cihazı PlayStation VR sonunda Türkiye’de de raflarda yerini almak üzere.

5.7 inç OLED ekran, 360 derece görüş, 3D ses ve saniyede 120 kare görüntüleme gibi özellikleri bulunan PlayStation VR’ın Türkiye’de satışa sunulacağı tarih 24 Ocak. Fiyatı ise 1699 TL olacak.

Yurtdışında da PlayStation 4 konsolu ile denk fiyatta satışa çıkan PlayStation VR’ı alacaklara bir de hatırlatma yapalım: Cihazı konsolunuzda kullanmak için aynı zamanda zorunlu olarak PlayStation 4 kamerası ve opsiyonel olarak da Move kontrolcüsü gerekmekte. Ülkemizde satışa sunulacak pakette sadece PS VR cihazı bulunmakta.

HTC Vive ve Oculus Rift gibi rakiplerinden daha ucuza ve arkasına Sony’nin gücünü alan PlayStation VR’ın ne denli başarılı olacağını ise zaman içinde göreceğiz. Sony’nin 2017 için PS4 ve PS VR için planladığı bazı oyunların listesini içren haberimizi görüntülemek için bu linke tıklayın.

Önceki İçerikSıradaki Call of Duty oyunu 20. yüzyıla geri dönüş yapabilir
Sonraki İçerikHumble Bundle’dan Assassin’s Creed kampanyası!
Başlat Tuşu'nun genel yayın yönetmeni. 1984 doğumlu. Sırasıyla İngilizce Öğretmenliği, Resim ve Animasyon bölümlerinde eğitim görmüş bir yazar / çizer / animatör. Siteye katkıları dışında çizgiroman, canlandırma ve sinematografi üzerine çalışmalar yapar. Çocukluğundan bu yana video oyunları onun için hobiden de öte bir tutku olmuştur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz