2016 Yılında Hayatını Kaybeden 12 Ünlü

Bir yılı daha arkamızda bırakırken, 2016’da aramızdan ayrılan birçok ünlü oldu. Hayatını kaybeden bazı isimler:

Anton Yelchin

Star Trek, Star Trek Into Darkness, Terminator Salvation gibi filmlerde rol alan başarılı aktör, geçirdiği trafik kazası sonucu 27 yaşında aramızdan ayrıldı.

Alan Rickman

Özellikle Harry Potter serisinden tanıdığımız, Severus Snape rolüyle gönüllere taht kuran Alan Rickman 69 yaşında hayatını kaybetti.

David Bowie

Efsanevi İngiliz müzisyen, aynı zamanda yapımcı ve aktör olan David Bowie de 2016’da aramızdan ayrılan isimlerden. 1,5 yıl kanserle savaştıktan sonra 69 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Prince

Amerikalı şarkıcı ve söz yazarı Prince, 57 yaşındayken yaşamını yitirdi. Sevilen şarkıcı 1989 yılında Batman filminin soundtrack albümünü yapmıştı.

George Micheal

Müzik dünyasının en sevilen müzisyenlerinden olan İngiliz şarkıcı 53 yaşında hayata veda etti.

Carrie Fisher

Star Wars filmlerinden tanıdığımız, Prenses Leia karakterine hayat veren Carrie Fisher geçirdiği kalp krizi sonrası  60 yaşında aramızdan ayrıldı. Variety, önümüzdeki sene vizyona girecek olan Star Wars 8’de, Carrie Fisher’in yer alacağı sahnelerin çekimlerinin tamamlandığını açıkladı. Kendisini son bir kez daha görebileceğiz.

Leonard Cohen

Şarkı sözü yazarı, yazar ve şair olan Leonard Cohen de, 82 yıllık başarılı bir hayat sonrasında aramızdan ayrılanlardan.

Peter Vaughan

Çok sayıda filmde ve dizide rol alan aktör 93 yaşında yaşamını kaybetti.  Son olarak Game of Thrones’in sevilen karakteri  Maester Aemon Targaryen’i canlandırmıştı.

Debbie Reynolds

Singin’ in the Day müzikalindeki rolüyle tanınan Debbie Reynolds, 84 yaşındayken kızı Carrie Fisher’in ölümünden 1 gün sonra hayata gözlerini yumdu.

Kenny Baker

81 yaşında yaşamını yitiren Kenny Baker, R2D2 karakteriyle Star Wars’ın 6 filminde de rol almıştı.

Gene Wilder

Willy Wonka & the Chocolate Factory filminde Willy Wonka karakteriyle oldukça sevilen, sinema dünyasının en iyi komedyenlerinden olan 83 yaşındaki Gene Wilder da hayata veda edenlerden.

Muhammed Ali

Olimpiyat ve dünya şampiyonu, gelmiş geçmiş en iyi boksör olarak kabul edilen Muhammed Ali 74 yaşında aramızdan ayrıldı. Profesyonel boks yaptığı dönemde sadece 5 kez yenilmiştir.

 

Önceki İçerikSony’den Yeni Yıl Kutlaması
Sonraki İçerikSıradaki Call of Duty oyunu 20. yüzyıla geri dönüş yapabilir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz