PlayLink Nedir? Nasıl Kullanılır?

PlayLink, PlayStation 4 ve akıllı telefonunuzu birbirine bağlayan, PlayStation 4'ün yepyeni bir sistemidir. Peki PlayLink nasıl bir sistem, nasıl kullanılır? Bizlere ne gibi fırsat ve olanaklar sunuyor? Detaylar yazımızda. 

PlayLink Nedir

Playlink Nedir?

PlayLink Nedir?; PlayLink, PlayStation 4 ve akıllı telefonunuzu birbirine bağlayan, PlayStation 4‘ün yepyeni bir sistemidir. Peki PlayLink nasıl bir sistem, nasıl kullanılır? Bizlere ne gibi fırsat ve olanaklar sunuyor? Detaylar yazımızda.

PlayLink Nedir? Nasıl Kullanılır?
PlayLink sistemiyle akıllı telefonlarınız, birer oyun koluna dönüşüyor.

PlayLink,  PlayStation 4 ve akıllı telefonunuzu birbirine bağlayan, PlayStation 4‘ün yepyeni bir sistemi olduğunu söyledik. Bu sistem PlayStation 4 konsolunuzu merkez olarak alıp sizi ve çevrenizdekileri telefonunuz vasıtasıyla eğlenceye dahil ediyor. PlayStation mobil uygulamasıyla hali hazırda bir çok özelliği kullanıyorduk. Fakat bu sistemde akıllı telefonunuzu aktif bir şekilde kullanarak oyuna dahil olabiliyorsunuz. Sistemi destekleyen oyunları siz ve çevrenizdeki arkadaşlarınız, oyuna ait mobil uygulamayı indirip oyuna dahil oluyor. Oynanış şekli oyunun gidişatı ve türüne göre  değişiklik gösterebiliyor.

PlayLink Nedir? PlayLink Nasıl Kullanılır?

Kütüphanenizde PlayLink destekleyen herhangi bir oyun varsa, oyuna ait mobil uygulamayı indirip oyuna dahil olabilirsiniz.

PlayLink Nedir? Nasıl Kullanılır? 
‘PlayLink’ sistemi sayesinde Playstation 4 sisteminize bağlanıp, arkadaşlarınızla beraber oyuna dahil olabileceksiniz.

PlayLink Oyunları

Sony yakın dönem Playlink oyunları ile bizi biraz daha sosyalleştirmek, unutulmuş arkadaşlıkları canlandırmak gibi bir misyon edindi.

That’s You!, Singstar, Hidden Agenda, Planet of the Apes gibi oyunlar hali hazırda PlayLink için yayınlanmış durumda. Bu oyunlardan herhangi birine sahipseniz, oturma odanızda koltuğu arkadaşlarınızla doldurup, oyunlara başlayabilirsiniz. Bu oyunlara ek olarak yakın bir zamanda Knowledge of Power ve önümüzdeki ilkbahar sezonunda çıkacak olan FRANTICS de PlayLink kütüphanesine dahil olacak oyunlardan sadece birkaçı.

PlayLink Nedir? Nasıl Kullanılır?
That’s You! en az iki en çok da 6 kişi oynanabilen eğlence yüklü bir oyun. Telefonunuz vasıtasıyla bizzat dahil olduğunuz oyunda amaç beraber oynadığınız arkadaşlarınız ile bir sinerji yakalamak.

Akıllı telefonların bu kadar aktif bir şekilde kullanılması, Playstation’ın dikkatini çekmiş olduğundan önümüzdeki günlerde bir çok PlayLink oyunuyla karşılaşacağız. PlayLink  gerek eğlence, gerekse sosyalleşme açısında tam bir parti uygulaması görevini görüyor.  Sistem hakkında önümüzdeki günlerde daha bir çok gelişmeyi yakından takip ediyor olacağız. PlayLink hakkında merak ettiklerinize bu link üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

Önceki İçerikDestiny 2 XP Sistemi Değişikliğe Uğrayacak: Bungie Bize Yalan mı Söylüyor?
Sonraki İçerikLA Noire inceleme
The Final Boss @baslattusu, Oyunu ve teknolojiyi seven ve bunu işi haline getiren bir kardeşiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz