PlayLink Oyunları ile Sony Oyuncuları Tek Koltukta Topluyor!

Oyuncular her jenerasyon ile birlikte biraz daha birbirinden uzaklaşıyor. Zamanında klon Nintendo konsollarımız ile arkadaşlarımızla bir odaya oturup oyunların hakkından gelir, kartuşlarımızı (kasetlerimizi) takas ederdik. Çoğu zaman oyunların çok oyunculu modları dahi olması önemli değildi, elden ele gezen kontrolcü ile herkes eğlenceden nasibini alırdı. Günümüzde ise diğer oyunculara kulağımızda kulaklıklar ile çevrimiçi modlarda eşlik ediyor, bazen seslerini dahi duyamıyoruz. En kalabalık gruplarda dahi aslında odamızda bir başımızayız. Hayatımızda teknoloji ve sosyal etkileşim bazında çok şey değişti elbet, ama geneliyle yeni nesil oyunlar da bizi bu şekilde oynamaya itmiyor değil. İşte tam bu noktada Sony PlayLink oyunları ile oyunculura yeni ve samimi bir deneyim sunmak için kolları sıvamış durumda.  İşin en iyi yanı ise bu deneyim için satın alacağınız oyun dışında herhangi bir ek masrafınız yok.

 

Nedir bu PlayLink?

Günümüzde akıllı telefonlar artık hayatımızın bir parçası haline gelmiş durumda. PlayLink PlayStation konsolunuzu merkez olarak alıp sizi ve çevrenizdekileri telefonunuz vasıtasıyla eğlenceye dahil eden bir sistem.  Yazımızın devamında PlayLink için çıkan oyunların  oyunların inceleme listesini bulabilirsiniz. Bu arada oyunlarının hepsinde Türkçe dil desteği olduğunu da not düşelim.

İlk çıkan PlayLink oyunlarının inceleme yazılarını okumak için tıklayın:

That’s You!
Singstar
Hidden Agenda
Planet of the Apes

Bu oyunlara ek olarak yakın bir zamanda Knowledge of Power ve önümüzdeki ilkbahar sezonunda çıkacak olan FRANTICS de PlayLink kütüphanesine dahil olacak oyunlardan sadece birkaçı. Haydi bakalım, şu uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaşlarınızla salonunuzda bir oyun partisi vermenin zamanı geldi!

Önceki İçerikPlayStation Store Black Friday 2017 indirimleri ne zaman?
Sonraki İçerikPlayStation Store Black Friday 2017 indirimleri başladı
Başlat Tuşu'nun genel yayın yönetmeni. 1984 doğumlu. Sırasıyla İngilizce Öğretmenliği, Resim ve Animasyon bölümlerinde eğitim görmüş bir yazar / çizer / animatör. Siteye katkıları dışında çizgiroman, canlandırma ve sinematografi üzerine çalışmalar yapar. Çocukluğundan bu yana video oyunları onun için hobiden de öte bir tutku olmuştur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz