Hitman’den 10 Dakikalık Oynanış Videosu Sızdırıldı! [GÜNCEL]

Karşınızda bir kez daha Ajan 47!

IO Interactive tarafından geliştirilen ve E3 2015’de duyurulan yeni Hitman‘den 10 dakikalık oynanış videosu sızdırıldı. Sızdırılan video oyunun erken aşamasına ait ve oyundan iki adet suikast görevini bizlere gösteriyor. Ayrıca Ajan 47‘yi de aksiyonun içinde görmüş oluyoruz.

IO Interactive’den Travis Barbour ise yaptığı açıklamada, oyunun videolarda gösterilenlerden daha iyi görüneceğini ve oynanış açısından daha iyi şeyler sunacağını belirtti.

Geçtiğimiz haftalarda da oyun hakkında bilgi veren geliştirici şirket IO, oyunun episodik tarzda yani bölümler halinde piyasaya sürülmeyeceğini ve erken erişim olarak çıkış yapmayacağından bahsetmişti. Ayrıca dijital sürümünün çıkışından sonra 2016’da da kutulu olarak çıkış yapacak.

Oyunun içeriklerine dair de konuşan IO Interactive, oyunun sürekli yeni görevler, yeni mekanlar ve yeni oynanış mekanikleri ile sürekli destekleneceğini ve bunların tümünün ücretsiz olacağını belirtti. Ayrıca oyunun sadece tek bir paket ile satılacağını ve bunun 60 dolar sabit fiyatta olacağını söyledi. (Tüm detaylar için buraya tıklayınız.)

Yeni Hitman, 8 Aralık 2015’de PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacak.

İşte sızdırılan Hitman’den 10 dakikalık oynanış videosu:

GÜNCELLEME: Sızdırılan video YouTube üzerinden telif hakkı nedeniyle kaldırıldı.

Önceki İçerikSuper Mario Unreal Engine 4 ile Yeniden Yapıldı!
Sonraki İçerikLoL Üniversite Turnuvası Başlıyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz