Gamescom Opening Night Live’da 38 oyun yer alacak

Programın uzunluğu 2 saat olacak.

Geçen yıl ilki düzenlenen Gamescom Opening Night Live canlı yayın etkinliğinin ikincisi için sayılı saatler kaldı. Programın sunucusu Geoff Keighley, bu yılki etkinlikte 38 oyunun yer alacağını açıkladı.

27 Ağustos akşamı düzenlenecek olan Gamescom Opening Night Live 2020’de 38 oyun gözükecek. Bunlardan çoğunluğu daha önceden duyurulan oyunlardan yeni haberler ve görüntüler olacak ancak yeni oyun duyuruları da yer alacak. Canlı yayın programı 2 saat kadar sürecek.

Keighley, etkinlikte yer alacak duyurulardan bazılarını da açıkladı. Ratchet & Clanck: Rift Apart’ın PS5 demosu, yeni Call of Duty oyunu Black Ops Cold War’a ilk bakış, Fall Guys‘ın ikinci sezon tanıtımı, Star Wars: Squadrons için yeni oynanış görüntülerinin yanı sıra Doom Eternal, Destiny 2, Mafia: Definitive Edition ve Spellbreak’ten yeni duyurular ve görüntüler programın içeriği arasında.

SÖYLENTİ: Call of Duty: Black Ops Cold War’un bir kısmı Türkiye’de geçecek

Almanya’da düzenlenen Gamescom fuarıyla ilişkili olan canlı yayın etkinliği bu sene Los Angeles’taki bir stüdyoda düzenlenecek. COVID-19 salgını önlemleri nedeniyle stüdyoya izleyici topluluğu alınmayacak.

Gamescom Opening Night 2020, 27 Ağustos Perşembe günü TSİ 21:00’da başlayacak ve 2 saat kadar sürecek. Canlı yayın YouTube ve Twitch üzerinden izlenebilecek.

Önceki İçerikSÖYLENTİ: PlayStation 5’in çıkış tarihi ve fiyatı sızmış olabilir
Sonraki İçerikCall of Duty: Black Ops Cold War’un ilk fragmanı yayınlandı, çıkış tarihi 13 Kasım

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz