SÖYLENTİ: PlayStation 5’in çıkış tarihi ve fiyatı sızmış olabilir

PS5'in kendisi ve aksesuarları için detaylı fiyat listesi ortaya atıldı.

Çinli bir teknolojisi sitesinin haberine göre, PlayStation 5′in fiyatı ve çıkış tarihi sızdırılmış olabilir.

Push Square’in haberine göre, ilk önce MyDrivers adlı Çinli bir teknoloji sitesi tarafından yayımlanan bir yazı daha sonra Japonya’nın önde gelen haber kaynağı Esuteru tarafından da paylaşıldı. Yazıda yer alan bir tablo, PlayStation 5’in çıkış tarihi ve fiyatı yanı sıra konsolun aksesuarları ile çıkış oyunu Marvel’s Spider-Man: Miles Morales’in fiyatını içeriyor.

Buna göre, PS5 ilk önce 14 Kasım’da Japonya’da piyasaya sürülecek, bunu takiben küresel çapta 20 Kasım 2020’de raflarda olacak. Satış fiyatı 499 dolar/euro olacak. Disk sürücüsüz versiyonu PlayStation 5 Digital Edition ise 399 dolar/euro fiyat etiketine sahip olacak.

Konsolun çıkış oyunu Spider-Man: Miles Morales’in ise 39 dolar/euro fiyattan satılacağı tabloda yer alıyor. Ayrıca DualSense, Pulse 3D kulaklık gibi PS5’in aksesuarlarının satış fiyatları da bulunuyor.

Bahsi geçen tablo:

Sony 2013 yılında PS4’ü ilk önce Batı pazarında piyasaya sürmüş, aylar sonra Şubat 2014’de Japonya’da satışa sunmuştu. Öte yandan, PlayStation CEO’su Jim Ryan PS5’in tüm dünyada aynı anda piyasaya sürülmesinin hedeflendiğini açıklamıştı. Bu nedenle söz konusu tablonun güvenilirliği zayıf.

Microsoft ise geçtiğimiz günlerde yeni nesil konsolu Xbox Series X’in Kasım’da piyasada olacağını açıklamıştı.

Xbox Series X Kasım’da piyasaya sürülecek

Önceki İçerikSÖYLENTİ: Call of Duty: Black Ops Cold War’un bir kısmı Türkiye’de geçecek
Sonraki İçerikGamescom Opening Night Live’da 38 oyun yer alacak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz