En İyi Android Savaş Oyunları

Son yıllarda oldukça popüler hale gelen akıllı telefonların gelişmesi ile mobil platformlarda oyun arayışı içine giren biz oyuncular için her yıl onlarca oyun mobil cihazlara uygun bir şekilde piyasaya sürülüyor. Akıllı telefonların sistemlerinin gelişmesi ile mobil cihazlarda piyasaya sürülen oyunlarında daha gelişmiş oynanış seviyesine ulaşacağı kaçınılmaz bir gerçek.

Bu listemizde sizler için Android işletim sistemine sahip cihazlarda oynanabilecek en iyi android savaş oyunlarını inceleyeceğiz. Android platformu oldukça geniş bir markete sahip. Bu geniş marketten sizin için en iyi android savaş oyunlarını derledik.

World Of Tanks Blitz

World Of Tanks

Wargaming tarafından geliştirilen tankların savaş meydanlarını yerle bir ettiği bir oyunu listemizin ilk sırasını yerleştirebiliriz. Android savaş oyunları denildiğinde son zamanlarda yaptığı güncellemeler ile oldukça büyük bir kitle oluşturan World Of Tanks Blitz oyunu 2. Dünya Savaşı zamanlarında geçer.

Oyunun içeriğinden bahsedecek olursak, oyunun ilk olarak online bir yapıya sahip olduğunu yani başka kullanıcılar ile eş zamanlı olarak oynayabileceğiniz bir oyun olduğunu belirtmekte fayda var. 2. Dünya Savaşı atmosferini tankların gözünden bize yansıtan oyunda 23 farklı savaş arenası ve 7 kişilik takımlara kadar birçok seçeneğe sahip oynama modu bulunuyor.

Buradan indirilebilirsiniz.

War Robots

War Robots

Pixonic Oyun Stüdyoları tarafından geliştirilen oyunda hep hayalinizde oluşturduğunuz o mükemmel robotu War Robots Android savaş oyununda oluşturabilirsiniz. Oyunda oluşturduğunuz veya hazır halde satılan bir robota pilotluk yapıyorsunuz. En güzel tarafı ise başka robot pilotları ile eş zamanlı olarak savaşarak robotunuzu geliştirebilecek deneyim puanları elde ediyorsunuz.

War Robots android savaş oyununda en güncel olarak birbirinden farklı yeteneğe sahip 24 adet robot bulunuyor. Aynı zamanda kıran kırana bir robot savaşına arkadaşlarınız ile müttefiklik anlaşmaları yaparak yani klan kurarak oyun zevkinizi ikiye katlayabilirsiniz.

Buradan indirebilirsiniz.

Guns Of Boom – Online Shooter

Guns Of Boom

Herkesin ne dediğini bu yazıyı yazarken duyar gibiyim. Online FPS bir oyun nasıl mobilde oynanır. Game Insight gibi mobil oyun pazarında tecrübeli bir firma tarafından oluşturulan Guns Of Boom oyunu isminde de anlaşılacağı gibi çok oyunculu online shooter android savaş oyunudur. İsmini biraz daha Türkçe hale getirecek olursak nişancı bazlı oyunlara örnek gösterebiliriz hatta benzediği bilgisayar oyunlarından bir örnek verecek olursak son zamanlarda popüler olan Online Shooter oyunu olan yerli yapım Zulayı örnek gösterebiliriz.

Mobil için optimize edilmiş inanılmaz rahat ve kolay bir kullanımı sahip olan Guns of Boom arkadaşlarınız ile takım kurup birbiriniz ile amansız savaşlara girebileceğiniz tarzdan bir android savaş oyunu. Çok oyunculu nişan bazlı oyunlar arasında en iyi anroid savaş oyunu bile diyebiliriz.

Buradan indirebilirsiniz.

Iron Blade

Iron Blade

Akıllı telefonlar piyasaya çıktığından buyana her sene o seneye bomba gibi düşen grafik yapısına sahip oyunları piyasaya süren Gameloft gibi tecrübeli bir şirket tarafından yapılan Iron Blade orta çağ yapıları ile donanmış bir RPG yani Rol Yapma oyunudur.

Iron Blade oyununa gelesiye kadar hep çok oyunculu yapısı ile ön plana çıkan oyun tavsiyesi verdik. Bu oyunumuz ise tam tersi hikaye yönü ile öne çıkıyor. Orta çağda olacakta hikayesi güzel olmayacak dediğinizi duyar gibiyim. Kral, kraliçe, suikast adamı ve şövalye gibi terimleri hikayesinde oldukça fazla barındıran ve saray entrikaları ile dolu bir hikayeye sahip.

Her görevinizde hikaye bölümlerini her tamamladığınızda size verdiği deneyim puanları, eşya ve altınlar ile donanımlarınızı geliştirebilirsiniz ve daha zorlu mücadelelere hazır olabilirsiniz.

Buradan indirebilirsiniz.

Dead Trigger 2

Dead Trigger 2

Asla popülerliğini kaybetmeyen zombi oyunları arasında yer alan ve hikaye bölümleri ile sizi birbirinden farklı ve güçlü zombiler ile karşı karşıya bırakan Dead Trigger oyunu First Person Shooter oyunu yani birinci kişi nişancı oyunu. Silahımızı elimize alıp onlarca hikaye bölümlerinde zorlu zombi patronları arasında kendimizi geliştirmeye çalıştığımız ve kurtulmak için zorlu bir mücadeleye girdiğimiz serinin ikinci oyunu olan Dead Trigger 2 ilk seriden farklı olarak daha gelişmiş grafik motoru ile karşımıza çıkarken ekstra gelen özellikleri de göz ardı edemeyiz.

Eklenen en iyi özellikte genişletilmiş ve bitmek bilmeyen bir heyecana sahip olan hikayesi. 50 türden fazla silah ile birbirinden farklı 33 farklı alanda geçen bu amansız zombi istilasında sende yerine almak istiyorsan sadece marketine girip bu oyunu ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Buradan indirebilirsiniz. 

Burada en iyi android savaş oyunlarından oluşan listemizin de sonuna geldik. Android savaş oyunları 2017 yılında hızla gelişmeye devam ediyor bu gelişmeye kayıtsız kalmayarak en iyi android savaş oyunları listemizi güncel tutacağımızdan emin olabilirsiniz. Sizinde listede olması gerekirdi dediğiniz oyun varsa lütfen bizimle yorumlar aracılığı ile paylaşın.

Android oyunlar ile ilgili diğer yazılarımızı okumayı unutmayın:

En İyi Android Aksiyon Oyunları

En İyi Anroid Yarış Oyunları

En İyi Mobil Moba Oyunları

 

Önceki İçerikRock of Ages 2: Bigger & Boulder inceleme
Sonraki İçerikLegion Sona Yaklaşıyor: Shadows of Argus
10 Kasım 1997 yılında Uşak'da doğdum. Okul hayatıma Denizli de başladım ve şuan da İzmir de devam ediyorum. Asıl mesleğim şuan Üniversitesini okuduğum Radyoloji Teknikerliği. Küçük yaşlarda başlayan bilgisayar oyunları merakı beni makale yazarlığını kadar getirdi. Hobi olarak değil de meslek olarak gördüğüm yazarlık hayatımın büyük bir parçasını oluşturuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz