En İyi Android Aksiyon Oyunları

En iyi android aksiyon oyunları

Google Play’de bulunun yüzlerce anroid aksiyon oyunları arasından sizin için en iyi android aksiyon oyunlarını seçtik. En iyi 5 oyun sizlerle.

En iyi android aksiyon oyunları listemize başlamadan önce aksiyon oyunlarından bahsetmek daha yararlı olur diye düşünüyorum. Aksiyon oyunları PC ve konsollarda oldukça fazla yaygın bir şekilde oynanmaktadır. İçeriğinde gerilim ve bitmek bilmeyen kaçış kovalamaca tarzı unsur içeren aksiyon oyunları son bir kaç yıldır akıllı telefonlarımıza yani Google Play Store anroid aksiyon oyunları kategorisine ekleniyor. Bizde aksiyon oyunları mobil platformda incelemek için yüzlerce android aksiyon oyunları arasından sizin için kullanıcıların ve bizim hoşumuza giden 5 oyunu derledik. İyi okumalar.

Last Day on Earth: Survival

Last Day On Earth

Bilgisayar platformlarında hayatta kalma aksiyon oyunlarının yaygınlaşması ile mobil pazara düşen belkide hayatta kalma aksiyon oyunları mobil kategorisinin en iyi oyunu Last Day on Earth: Survival android aksiyon oyunudur. Kefir! adlı yayıncı tarafında Google Play Store’da yayınlanan oyun alış geldiğimiz hayatta kalma unsurlarını bolca içerisinde barındırıyor. Güzel ve akıcı bir hikayeye sahip oyunda veba virüsü yüzünden oluşan salgında insanların neredeyse hepsi yok olur ve beyin peşinde koşturan birer zombiye dönüşür. Bizde oyuna giriş yapıp karakterimizi oluşturduğumuzda kurtulan insanların biri olarak hikayenin parçası oluyoruz.

Oyun birden çok türden oluşuyor örnek verecek olursak online olması, kıyafetler ve silahlar gibi ekipmanları toplayarak geliştirebiliyor olmamız. Bu yönünden MMORPG unsurları taşıyor. Aynı zamanda oynanış bakımından hayatta kalma, aksiyon ve strateji oyunları kategorisine girer. Aynı zamanda yakaladığı başarıdan da bahsetmekte fayda Google Play Store’da 1 milyon oy alan Last Day on Earth: Survival bu oyların 900 binin de beş yıldızlı oy alarak güzel bir başarıya imza attı.

Buradan İndirebilirsiniz.

Dead Target: Zombie

Dead Target Zombie

VNG Game Studios tarafından tasarlanan ve yayınlanan oyunda diğer zombi oyunlarından farklı olarak bitmeyen aksiyonu gösterebiliriz. Dead Target Zombie oyunu FPS bir bakış açısı ile oynanması ile mükemmel çevre detayları ve grafiği aksiyonu zirveye taşıyan unsurlar oluyor. 13+ kan efektleri ve birbirinden farklı zombi tasarımları ile oyuncuların beğenisini kazanmış durumda.

Aynı zamanda birbirinden farklı tasarıma ve özelliğe sahip onlarca silahı içerisinde bulunduran oyun mükemmel tasarlanmış zombi grafikleri aksiyonun hiç bitmeyeceğini ardı arkası kesilmeyen zombi dalgaları ile bize anlatıyor.

Buradan İndirebilirsiniz.

Desert Storm

Desert Storm

Hikaye tabanı ile ön plana çıkan ve çevre grafikleri ile göz dolduran hayatta kalma android aksiyon oyunumuz Desert Storm Amerikalı bir gazeteci olan Kim’in savaşa araştırma yapması için gönderilmesi ve hava alanında yakalandığı patlama ile bir anda yalnız kalması ile başlar. Ve hayatta kalması için tek umudu biz oluruz.

Çevre grafikleri en küçük ayrıntısına kadar işlenen oyunumuzda mükemmel dokuların yanında ses hissiyatına da bir o kadar önem verilmiş. Çevre sesleri net ve gerçekçi bir şekilde oyuna hava katıyor, hayatta kalmaya çalışırken aksiyonu bize hissettiriyor. en iyi android aksiyon oyunları arasında olması gereken daha yeni bir yapım Desert Storm’u şuan yüzde 50 indirimle 0,89 TL ödeyerek Google Play Store’dan indirebilirsiniz.

Buradan İndirebilirsiniz/Satın Alabilirsiniz.

Critical Ops

Critical Ops

Muazzam FPS grafikleri ile aksiyonu her baskında ve çatışmada kalbinde hissetmeye hazır mısın? Hazırsan Critical Ops tam sana göre. Mükemmel tasarlanmış FPS bakış açısı ve çevre grafikleri hikaye örgüsünü bıkmadan tamamlamak isteyeceğiniz Critical Ops taktiksel bakış açınızı ve refleksinizi oldukça geliştirecektir.

Arkadaşlarınız ile operasyonlar düzenleyebilir ve baskınlara giderek oyun zevkinizi ikiye katlayabilirsiniz. Critical Force Ltd. şirketi tarafından geliştirilen ve hala geliştirilmekte olan Critical Ops şirketin dediğine göre hep ücretsiz ve asla pay to win unsurları içermeyecekmiş. 800 bin oy alan ücretsiz bu oylardan nerdeyse 700 binini beş yıldız alarak en iyi androd aksiyon oyunlarına adını yazdırıyor. en iyi ücretsiz android aksiyon oyunları arasında bir liste yapsak en başa Critical Ops’u koyardık.

Buradan İndirebilirsiniz.

Hitman Suikastçi (Hitman Sniper)

Hitman Suikastçi

En iyi android aksiyonları 2017 yılında gelişmeye devam ediyor bunun en büyük örneği ajan 47 ile aksiyon dolu bir ava çıkmaktır. Belki filminde bu kadar güzel sahneye şahit olmayacağımız aksiyon oyunları mobil sektörüne yeni bir soluk getiren Hitman Suikastçi elimizde bir Sniper ile keskin nişancı olacağımız tarz da bir oyun. Android aksiyonları tavsiye verilecek en güzel oyunlardan biri.

Square Enix Ltd. şirketi tarafından geliştirilen Hitman Suikastçi oyunun liste bulunmasının asıl sebebi 2,99 TL gibi düşük bir fiyata kaliteli ve eğlenceli zamanlar geçirmemizi sağlayacak olmasıdır. 150 adet görevi ve birbirinden eşsiz 16 adet silahı ile hikayesini bitirmek için can atacağınız Hitman Suikastçi aksiyon oyunları android kategorisinde ilk başlarda en çok satılanlarda yer alıyor.

Bu android aksiyon oyununu 100 bin kişi satın almış ve neredeyse 70 bini beş yıldızlı oy vererek kalitesini ortaya çıkarmış.

Buradan İndirebilirsiniz/Satın Alabilirsiniz.

En iyi android askiyon oyunları listemizin sonuna geldik. Sizlere kullanıcıların ve benim en sevidiğim android aksiyon oyun önerilerini vermeye çalıştım. Eğer sizinde En iyi android aksiyon oyunları listesinde olmasını istediğiniz aksiyon oyunları varsa bizimle yorumlar aracılığı ile paylaşabilirsiniz.

Diğer android oyunları ile ilgili listelerimizi okumayı unutmayın:

En İyi Android Yarış Oyunları

En İyi Android Savaş Oyunları

En İyi Mobil Moba Oyunları

 

Önceki İçerikEn İyi Android Yarış Oyunları
Sonraki İçerikThe Witcher serisinde kaçırılmayacak indirim!
10 Kasım 1997 yılında Uşak'da doğdum. Okul hayatıma Denizli de başladım ve şuan da İzmir de devam ediyorum. Asıl mesleğim şuan Üniversitesini okuduğum Radyoloji Teknikerliği. Küçük yaşlarda başlayan bilgisayar oyunları merakı beni makale yazarlığını kadar getirdi. Hobi olarak değil de meslek olarak gördüğüm yazarlık hayatımın büyük bir parçasını oluşturuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz