Eidos stüdyosu başkanı: Hikaye tabanlı oyunları bırakmadık

Eidos Montreal'ın başkanı David Anfossi, stüdyonun hikaye tabanlı tek oyunculu oyunlar geliştirmeyi bırakacağı yönündeki haberleri yalanladı.

Eidos Montreal‘ın başkanı David Anfossi, stüdyonun hikaye tabanlı, tek oyunculu oyunlar geliştirmeyi bırakacağı yönündeki haberleri yalanladı.

Twitter’da stüdyo hakkında yer alan ve Eidos’un yeni oyunlarında çevrimiçi deneyim sunmaya yöneleceğini belirten bir paylaşımın altına yorum yapan Anfossi, şu şekilde yanıt verdi:

“Kimse hikaye merkezli tek oyunculu oyunları bıraktığımızı söylemedi; bu tür oyunlar yapmayı seviyoruz. Bunu nereden okudun?”

Geçtiğimiz günlerde oyun medyasındaki pek çok yerli ve yabancı internet sitesinde, Eidos Montreal’in yeni oyunlarında “çevrimiçi deneyime yoğunlaşacağı” şeklinde haberler yer almıştı.

İLGİLİ HABER – PlayStation patronundan tek oyunculu oyunlara bağlılık sözü

Bugün stüdyonun başkanı David Anfossi tarafından bu konuya açıklık getirildi ve haberlerin asılsız olduğu anlaşıldı. Anfossi, Twitter’da ayrıca “Eğer güçlü aksiyon macera oyunları seviyorsan beklemede kal.” diyerek, yakın zamanda yeni oyun projelerine ait detaylar paylaşacaklarının sinyalini verdi.

Eidos Montreal, Square Enix‘in çatısı altında bulunan iki stüdyodan biri. Diğer bir oyun geliştirme stüdyosu ise Crystal Dynamics. Bu iki oyun stüdyosunun Tomb Raider, Deus Ex serisi ve Marvel ile anlaşma sonucu gerçekleşen bir Avengers oyun projesi bulunuyor.

İLGİLİ HABER – Yeni bir Deus Ex oyunu kesinlikle gelecek

Önceki İçerikMonster Hunter World PS4 betası geri dönüyor
Sonraki İçerikMonster Hunter World’un hikaye uzunluğu açıklandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz