Monster Hunter World PS4 betası geri dönüyor

Bu sefer PS Plus abonelik zorunluluğu bulunmuyor!

Capcom, yeni bir Monster Hunter World PS4 betası düzenleneceğini duyurdu.

Geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen ve sadece PlayStation Plus abonelerinin yararlanabildiği Monster Hunter World’un PS4‘e özel betası tekrardan geliyor. Capcom’un yaptığı duyuruya göre, yine sadece PS4’e özel olmak üzere ancak bu sefer Plus abonelik zorunluluğu bulunmadan yeni bir Monster Hunter World betası gerçekleşecek.

Bu yeni beta süreci, 22 Aralık’ta başlayıp 26 Aralık’ta sona erecek. Ayrıca ilk beta sürecine katılanların yine aynı istemci üzerinden ikinci betaya katılabileceği, yani yeniden indirmek zorunda olmadıkları da belirtildi.

Yeni Monster Hunter World PS4 betası için ön yükleme işlemi 18 Aralık’ta başlayacak.

Monster Hunter: World, 26 Ocak 2018’de PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacak. PC için 2018’in sonlarına doğru yayınlanacak. Japonya’da ise sadece PlayStation 4’e özel olarak piyasaya sürülecek.

Monster Hunter World’un yeni PS4 betasının içeriği bir önceki ile aynı olacak:

“Betada 2 farklı çevrede 3 görev bulunuyor. Ancient Forest bölgesinde düşük seviyeli Great Jagras ve tecrübeli oyuncular içinse zorlayıcı düzeydeki Anjanath adlı düşmanlar yer alıyor. Wildspire Waste bölgesinde ise, diğer iki görevden de zorlayıcı seviyede olan Barroth isimli düşman bulunuyor.”

Önceki İçerik2018’deki Battlefield oyunu Bad Company 3 olacak iddialarına yanıt geldi
Sonraki İçerikEidos stüdyosu başkanı: Hikaye tabanlı oyunları bırakmadık

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz