CD Projekt Red, Cyberpunk 2077 için yapımcı arıyor!

Bilim-kurgu türündeki RPG oyun Cyberpunk 2077'nin geliştirme sürecinde yeni gelişme!

Polonya merkezli oyun geliştiricisi CD Projekt Red, sıradaki projesi Cyberpunk 2077 için prodüktör aradığını duyurdu.

The Witcher 3‘ün başarılı çıkışının ardından ücretsiz ve ücretli içerik paketleri ile oyunu güncel tutmaya devam eden CD Projekt Red, nihayet The Witcher 3 ile ilgili tüm planlarını başarıyla sonlandırdı. Bu bağlamda, tüm odağını yeni projesi Cyberpunk 2077’ye yönlendirmeye başlayan firma, bu oyunu için yapımcı arayışına girdi.

Cyberpunk 2077’nin yapımcısı için en az 2 yıllık film veya AAA yapım oyun tecrübesi olan ve ürün yönetim sorumluluğu alabilecek kişiler aranıyor. Buna ek olarak, CD Projekt Red’in Polonya’da yer alıyor olmasının da önüne geçmek isteyen firma, başarılı adaylara Polonya’ya taşınma paketi ve eğer gerekliyse Polonya dilini öğretmeye yardımcı ders imkanı sunuyor.

Sonuç olarak, hala yapımcısını bulamayan Cyberpunk 2077’yi, yapımcı stüdyonun başkanı Marcin Iwinski’nin de söylediği üzere yakın bir zamanda görmemiz mümkün değil.

Şu anlık sadece yapımcının arandığı CD Projekt Red’in yeni projesi Cyberpunk 2077 için şu ana kadar ortaya çıkan bilgilere aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz:

Önceki İçerikOdin Sphere Leifthrasir – İnceleme
Sonraki İçerikSöylenti: Pokemon GO günlük 1.6 milyon dolar kazanç sağlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz