CD Projekt Red’in sıradaki projesi Cyberpunk 2077 planlanandan önce çıkabilir

Bol ödüllü ve "Yılın En İyi Oyunu" The Witcher 3'ün geliştiricisi CD Projekt Red, yeni oyunu Cyberpunk 2077'yi planlanandan önce yayınlamak istiyor olabilir.

Son gelen raporlara göre, The Witcher 3: Wild Hunt‘ın geliştiricisi Polonyalı stüdyo CD Projekt Red, sıradaki oyunu olan Cyberpunk 2077‘yi 2016’nın sonlarına doğru piyasaya sürmeyi düşünüyor.

2012’nin Ekim ayında duyurulan Cyberpunk 2077 için CD Projekt Red, o zamanlar 2017 başlarına kadar oyun hakkında açıklama yapmak istemiyordu.

Stüdyoya yakın kaynaklardan gelen yeni bilgilere göre, Polonyalı geliştirici firma, Cyberpunk 2077’yi 2016’nın sonlarında çıkarmayı planlıyor. Fakat CD Projekt Red oyunun çıkış tarihini veya çıkış periyotunu henüz resmi olarak açıklamadı.

Şu anlık sadece PC platformu için piyasaya sürüleceği düşünülen Cyberpunk 2077 için bazı kaynaklar, Xbox One ve PlayStation 4 için çıkış yapacağına “daha olası” bakıyor. Hatta oyunun Sony ve Microsoft ile yapılan anlaşma ile bu konsollardan birine özel olarak piyasaya sürülebileceği de konuşulanlar arasında.

Geçtiğimiz Kasım ayında bir açıklama yapan Polonyalı stüdyo CD Projekt Red, büyük ölçüde Cyberpunk 2077’ye odaklandığını belirtmiş ancak The Game Awards 2015‘de “Yılın En İyi Oyunu” ödülünü alan The Witcher 3: Wild Hunt’ı yeni içeriklerle desteklemeye devam edeceklerinin de sözünü vermişti. Bu bağlamda, The Witcher 3’ün ücretli ikinci büyük genişleme paketi olan Blood and Wine, 2016’da çıkışını gerçekleştirecek.

Oyun hakkındaki bilgiler her ne kadar kısıtlı olsa da, stüdyonun ortaklarından ve CEO’su Adam Kicinski, yeni projeleri Cyberpunk 2077’nin geliştirici ekibin başlangıçtaki fikirlerinden “daha iddialı” olduğunu söylemişti.

Cyberpunk 2077’nin görsel efekt sanatçısı Jose Teixeira ise, Ekim ayında verdiği bir röportajda, “Cyberpunk 2077, CD Projekt Red’in şu ana kadar yaptığı her şeyden ‘açık ara’ daha büyük olacak” şeklinde konuşmuştu.

Önceki İçerikUncharted 4: Multiplayer Betasını Oynuyoruz!
Sonraki İçerikThe Witcher 3’ün ikinci genişleme paketi “Blood and Wine”dan ilk ekran görüntüleri yayınlandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz