Cyberpunk 2077, açık ara The Witcher 3’ten daha büyük olacak!

CD Projekt Red, sıradaki iddialı projeleri Cyberpunk 2077 hakkında konuştu.

The Witcher serisinden tanıdığımız Polonyalı geliştirici firma CD Projekt Red, bugüne kadarki en büyük oyunlarını yapacaklarına söz vererek, sıradaki projeleri olan Cyberpunk 2077’nin The Witcher 3’ten açık ara daha büyük olacağını açıkladı.

2012 yılından bu yana Cyberpunk 2077’nin ne kadar büyük olacağı sorusu sürekli cevapsız kalmış ve Polonyalı geliştirici firma bu sorunun cevabını vermek için henüz hazır olmamıştı. Ancak son gelen resmi bilgilere göre, birçok oyucunun hayal ettiğinden daha büyük bir oyun bizleri bekliyor.

CD Projekt Red’ten görsel efekt sanatçısı Jose Teixeira, MCV UK intertnet sitesine konuştu ve şu ifadeleri kullandı:

“Cyberpunk 2077, CD Projekt Red’in şu ana kadar yaptığı tüm oyunlardan açık ara daha büyük olacak. Öte yandan, büyüklüğü sebebiyle karmaşıklığından dolayı bizi bekleyen sorunlara ve gerçekten bilinmeye doğru ilerliyoruz. Ayrıca, The Witcher 3, Cyberpunk 2077’ye az da olsa yardımda bulunacak. Çünkü Witcher serisi de oldukça büyük bir yapımdı ve karşımıza çıkan karmaşık sorunlarla başa çıkmıştık. Bunu Cyberpunk 2077’de de uygulayabiliriz.”

Teixeira, sözlerine şöyle devam etti. “Herhangi bir açından, The Witcher 3, tüm CD Projekt Red çalışanları için zorlu bir deneyim oldu ancak çok fazla katkısı da oldu. Bu nedenle, Cyberpunk 2077’nin Witcher 3’ten daha iyi olacağının garantisin kesinlikle verebilirim.”

Jose Teixeira, verdiği bu röportajda, tüm yorumları ve spekülasyonları reddederek, çalışmanın gizli bir şekilde yürütüldüğünün de sinyallerini verdi. Henüz bir çıkış tarihi de olmayan oyunun yeni detayları için oldukça sabırsızlanıyoruz.

Oyun hakkında yayınlanan 2013 yılındaki teaser’ı aşağıdan izleyebilirsiniz:

Önceki İçerikStar Wars Battlefront için Luke Skywalker Oynanış Videosu Sızdı!
Sonraki İçerikSKILL Kafe Turnuva Duyurusu Yapıldı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz