The Witcher 3 Stüdyosu Büyük Ölçüde Cyberpunk 2077’ye Odaklanmış Durumda

Altın Joystick Ödülleri’nde beş dalda ödül kazanan CD Projekt Red, neredeyse tüm odağını Cyberpunk 2077’ye çevirdi.

Geçtiğimiz günlerde açıklanan Altın Joystick Ödülleri 2015’e damgasını vuran The Witcher 3: Wild Hunt ve geliştiricisi CD Projekt Red, birçok dalda ödül kazanmıştı. Hatta “Yılın En İyi Oyunu” ödülünü The Witcher 3 elde etmişti. Bu gelişmenin ardından geliştirici stüdyo büyük odağını sıradaki projeleri olan Cyberpunk 2077‘ye çevirdiğini açıkladı.

GamesRadar’a konuşan şirketin başkan yardımcısı Michal Nowakowski, “Ekip şu anda ikiye bölünmüş durumda. Ekibin küçük bir kısmı The Witcher 3’ün Blood and Wine genişleme paketiyle uğraşırken, büyük bir bölümü ise uzunca bir süredir sıradaki projemiz olan Cyberpunk 2077 ile ilgileniyor.” dedi.

Nowakowski, 2012 yılında duyurulan Cyberpunk 2077’nin o tarihten itibaren geliştirildiğini belirterek, bu aşamanın “erken geliştirme aşaması” olduğunu kaydetti. CD Projekt Red’in sır gibi sakladığı bilim-kurgu temalı yeni projesi hakkında herhangi bir tahmini çıkış tarihi bile bulunmuyor. Ayrıca eski nesil konsollara gelip gelmeyeceği de netlik kazanmış değil. Bu konuda daha detaylı bilginin 2016’nın ilk çeyreğinde çıkacak olan Blood and Wine’dan sonra gelmesi bekleniyor.

Michal Nowakowski ayrıca ilerisi için asla tekrar The Witcher dünyasına dönüş yapılamayacağının garantisini vermese de, Geralt’ın hikayesinin sona erdiğine netlik kazandırdı ve “Uzun süredir Geralt’ın hikayesinin The Witcher üçlemesi ile sona erdiğini söyledim.” ifadelerini kullandı.

Ekim ayının başlarında ise, Cyberpunk 2077 hakkında uzun süre sonra tekrar bir gelişme yaşanmış ve The Witcher 3’ün dünyasından açık ara daha büyük olacağı belirtilmişti.

Önceki İçerikHalo 5 Çıkışının İlk Haftasında Liste Başı Oldu!
Sonraki İçerikAvalanche Studios, 24 Çalışanı ile Yollarını Ayırdı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz