The Witcher 3‘ün geliştiricisi CD Projekt Red‘in patronu Marcin Iwinski, sıradaki projeleri Cyberpunk 2077 hakkında açıklamalarda bulundu.

Kuşkusuz 2015’in en başarılı ve en iyi oyunu aldığı sayısız ödüllerle The Witcher 3: Wild Hunt idi. Polonyalı oyun geliştiricisi CD Projekt Red tarafından hazırlanan bu harika oyun dışında firmanın ileriye dönük planları arasında Cyberpunk 2077 isimli bilim-kurgu temalı bir açık dünya oyun daha bulunuyor.

2015 yılında bu oyun hakkında az da olsa bazı bilgiler veren CD Projekt Red’ten Görsel Tasarım görevini yürüten Jose Teixeira, “Cyberpunk 2077, CD Projekt Red’in şu ana kadar yaptığı tüm oyunlardan daha büyük olacak. Bir önceki oyunlardan aldığımız deneyimlerle adım adım ilerliyoruz ve Cyberpunk 2077’nin büyüklüğü nedeniyle karşılaşacağımız tüm sorunların üstesinden geleceğiz.” demişti.

Geçtiğimiz haftalarda ise geliştirici firma bu sözleri yineleyerek “daha iyi, daha büyük ve daha yenilikçi” bir oyun geliyor açıklamasında bulunmuştu.

Şimdi ise, CD Projekt Red’in CEO’su olan Marcin Iwinski, The Witcher 3’ün standartlarını aşacak olan bu yapım hakkında konuştu ve şöyle dedi:

“Şu anda The Witcher 3’ün başarıya ulaştığını söyleyebiliriz. İnsanlar hala bu oyunu oynuyor ve seviyor. Ayrıca The Witcher 3 bizlere Cyberpunk 2077’nin sınırlarını zorlamamıza olanak sağlayacak. Witcher 3’ten daha iyi olacak olan Cyberpunk 2077 hakkında ilerleyen zamanlarda çok iyi şeyler duyacaksınız. İnsanlar gerçekten de muhteşem bir yapım sunmamızı bekliyor ve biz de bunu yapacağız.”

Önceki İçerikWarcraft filminin yeni fragmanı yayınlandı
Sonraki İçerikThe Division’ın en yüksek Dark Zone seviyesine ulaşan ilk oyuncusuyla tanışın

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz