Xbox Live Gold ve Xbox Game Pass fiyatları zamlanıyor

15 Ekim itibarıyla Xbox Live Gold ve Xbox Game Pass için yeni fiyatlar geçerli olacak.

Xbox Live Gold ve Xbox Game Pass fiyatları yakın zamanda zamlanıyor. Microsoft‘un konu ile ilgili kullanıcılara yolladığı mesajda, 15 Ekim itibarıyla yeni fiyatların geçerli olacağı duyuruldu.

Mevcut aylık Xbox Game Pass ve Live Gold ücreti 29 TL’den 59 TL’ye, Live Gold yıllık üyelik fiyatı ise 179 TL’den 439 TL’ye çıkacak. Yapılan açıklamada, bu zamların “değişen pazar koşulları” nedeniyle yapıldığı belirtildi. Ayrıca, fiyat değişimlerinin olacağı tarihe kadar aboneliğini iptal etmeyen kullanıcılar için bir sonraki ödemenin zamlı fiyat üzerinden uygulanacağı söyleniyor.

İşte Microsoft’un abonelerine yolladığı mesaj:

“Değişen pazar koşulları nedeniyle , 15 Ekim 2018 itibarıyla 29 TL olan aylık Xbox Live Gold ve Xbox Game Pass üyelik ücreti artarak 59 TL olacak. Hesap sayfanızda bulunan sonraki zamlanmış ödemeye kadar aboneliğinizi iptal etmeyi seçmezseniz sizden bu yeni fiyat alınacak.”

“Değişen pazar koşulları nedeniyle, 15 Ekim 2018 itibarıyla 179 TL olan 12 aylık Xbox Live Gold üyelik ücreti artarak 439 TL olacak. Hesap sayfanızda bulunan sonraki zamlanmış ödemeye kadar aboneliğinizi iptal etmeyi seçmezseniz sizden bu yeni fiyat alınacak.”

Sony’nin çapraz platform açıklamasına Xbox’tan cevap geldi

Önceki İçerikNBA 2K19 inceleme
Sonraki İçerikPlayStation Classic duyuruldu, 20 oyunla birlikte geliyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz