The Surge Duyuruldu!

Lords of the Fallen’ın yapımcısından Xbox One, PlayStation 4 ve PC için The Surge adında yeni bir RPG oyun geliyor.

Lords of the Fallen oyununun yapımcısı Deck 13‘ün yeni projesi için yeni bir duyuru yapıldı. Yayıncı Focus Home Interactive tarafından yapılan açıklamaya göre, bilim-kurgu temalı RPG oyun projesinin adı The Surge ve çıkış yapacağı platformlar yeni nesil konsollar ile PC.

Haziran ayının başlarında ufak bir teaser ile gün yüzüne çıkan proje, yeni duyuruyla artık tamamen ortaya çıktı. 2017 yılında çıkış yapması planlanan The Surge; Xbox One, PlayStation 4 ve PC için piyasaya sürülecek.

Önümüzdeki ay Almanya‘da düzenlenecek olan Gamescom etkinliğinde daha fazla detay paylaşacak olan Focus Home’un açıklamasına göre, burada oyuna ait herhangi bir video gösterilmeyecek fakat detaylı bilgi paylaşılacak. Gamescom 2015 ise 5-9 Ağustos tarihleri arasında Almanya’da gerçekleşecek.

Focus Home’a göre “aksiyon RPG” tarzında bilim-kurgu temalı oyun, “yenilikçi dövüş mekanikleri” sunan “kendine özgün karakter ilerleme sistemi” barındıracak.

Lords of the Fallen’a göre biraz daha farklı bir deneyim sunacak olan The Surge, Dark Souls ile karşılaştırılığında bunu açıkça gösteriyor. Paylaşılan bir görselde ise Call of Duty: Advanced Warfare‘da görmeye alıştığımız mekanik bir kıyafet göze çarpıyor.

Geliştirici Deck 13 ile ilgili bir diğer gelişme ise, Alman geliştirici stüdyosu Lords of the Fallen’ın devam oyununda yer almayacak.

Önceki İçerikProject Cars Wii U Sürümü İptal Edildi! [GÜNCEL]
Sonraki İçerikSıradaki Ücretsiz The Witcher 3 DLC’si Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz