Marvel’s Midnight Suns duyuruldu, Mart 2022’de çıkıyor

XCOM'ın arkasındaki stüdyo Firaxis Games tarafından geliştiriliyor.

Basın Bülteni


2K ve Marvel Entertainment, Marvel Evreni’nin karanlık tarafında geçen ve oyuncuları bir araya gelerek doğaüstü güçlere karşı yüz yüze getiren yeni bir taktiksel RPG olan Marvel’s Midnight Suns’ı  duyurdu.

Marvel’s Midnight Suns’ın şu anda Mart 2022’de piyasaya sürülmesi planlanıyor. PC (Steam ve Epic Games Store), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S ve Nintendo Switch platformları için çıkış yapacak. Oyunun ilk oynanış videosu 1 Eylül’de yayınlanacak.

Gamescom Opening Night Live’da yapılan duyuru sırasında 2K, Marvel Evrenindeki ilk özelleştirilebilir orijinal kahraman olan Hunter’ın dramatik dirilişini içeren nefes kesici bir sinema fragmanını yayınladı. Eleştirmenlerce beğenilen, dünyaca ünlü Civilization ve XCOM serilerinin arkasındaki efsanevi stüdyo Firaxis Games tarafından geliştirilen Marvel’s Midnight Suns, Avengers, X-Men, Runaways ve daha fazlasını kapsayan ikonik bir kahraman koleksiyonuna sahip olacak ve gelecek vaat eden sinematik taktiksel savaşlara sahip olacak.

Önceki İçerikHorizon Forbidden West Türkçe altyazı desteği ile çıkacak
Sonraki İçerikNorman Reedus, Death Stranding 2’nin yapım aşamasında olduğunu açıkladı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz