Project Cars Wii U Sürümü İptal Edildi! [GÜNCEL]

Yarış oyunu Project Cars’ın Wii U sürümü geliştirici şirket tarafından gerekçeli olarak iptal edildi.

[GÜNCELLEME: Çok geçmeden geliştirici stüdyo Slightly Mad, oyunun Wii U portunun iptal edildiğini resmen açıkladı. Gerekçe olarak ise “yüksek standartlarımızı karşılamadı” açıklaması yapıldı.]

Londra merkezli geliştirici şirket Slightly Mad Studios‘un yarış oyunu Project Cars, Wii U için çıkış yapmayacak. Geliştirici stüdyo Project Cars Wii U sürümü için artık kaynak ayırmayacak ve buna gerekçe olarak ise “Wii U için çok fazla” bir oyun olması gösterildi.

Stüdyonun başındaki Ian Bell, NintendoLife’a konuştu ve Wii U sürümünden desteklerini çektiklerini belirterek, gerekçe olarak ise Wii U için belirgin optimizasyon sorunlarını gösterdi.

Bununla birlikte iyi bir haber de verdi. Slightly Mad’in Project Cars’ı ya da yeni duyurulan serinin ikinci oyununu yeni Nintendo konsolu NX için duyurulabileceğini işaret etti.

“Project Cars, Wii U için çok fazla” diyen Bell, “Oyunu Nintendo’nun yeni cihazı için duyurmaya hazırlanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Açıkça stüdyonun, Project Cars Wii U sürümü çalışmalarını bıraktığını söylemeyen Bell, açıklamaları ile bunun işaretini şimdiden verdi. Aynı zamanda, yayıncı firma Namco Bandai de konu hakkında şu an sessiz. Her iki taraftan da resmi ve net bir açıklama yok diyebiliriz.

Önceki İçerikHyperX Elite League Hearthstone Elemeleri Başlıyor!
Sonraki İçerikThe Surge Duyuruldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz