Sıradaki Ücretsiz The Witcher 3 DLC’si Belli Oldu!

Geralt için yeni bitiriş animasyonu, sıradaki ücretsiz The Witcher 3 DLC’si ile beraber oyuna ekleniyor.

The Witcher 3: Wild Hunt için ücretsiz DLC serisi devam ediyor. Polonyalı geliştirici şirket CD Projekt Red, bir diğer ücretsiz The Witcher DLC’sini duyurdu.

Oyunun ana karakteri Geralt için yeni bir bitiriş animasyonunu beraberinde getirecek olan sıradaki ücretsiz The Witcher 3 DLC’si, tüm platformlar için bu hafta içinde çıkış yapacak.

Daha önceden çıkış yapan ücretsiz DLC’ler ise farklı olarak yeni kıyafetler, saç stilleri, at zırhları ve benzer içerikleri oyuna eklemişti.

Diğer bir Witcher 3 gelişmesi ise “büyük 1.07 güncellemesi şu anda tüm platformlar için uygun durumda. Yeni eklemeler ve düzeltmeleri içeren güncelleme, konsollardaki fps düşüşlerini de bir nebze olsun azaltıyor.

Ücretsiz Witcher 3 DLC’leri ise sona yaklaşıyor. Bu haftaki ücretsiz DLC, toplamda 16 adet olan paketten 15.’si durumunda. Bununla birlikte CD Projekt Red tarafından oyunun büyük ücretli DLC’lerinden söz edilmeye başlandı. Yapılan açıklamalara göre, oyunun ilk büyük DLC’si Witcher 1 karakterlerini serinin 3. oyununa ekleyebilir.

Son olarak, geçtiğimiz günlerde yapımcılar tarafından yapılan açıklamaya göre, oyunun büyük ücretli DLC’lerinin boyutu Witcher 2 kadar olabilirmiş.

 

Önceki İçerikThe Surge Duyuruldu!
Sonraki İçerikBu yazın en güzel fotoğraflarını LG G4 ile çekin

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz