The Last of Us’taki Ellie’nin aktörü olası bir devam oyunu hakkında konuştu

"Eğer bir şekilde Joel ve Ellie'nin macerası devam edecekse, bunda yer almak isterim."

Naughty Dog‘un başarılı yapımlarından biri olan The Last of Us‘taki Ellie karakterini seslendiren ünlü aktör Ashley Johnson, muhtemel bir devam oyunu hakkında konuştu ve böyle bir yapımda yeniden görev almak istediğini belirtti.

Ellie’nin seslendirme aktörü olan Ashley Johnson ile kısa bir röportaj gerçekleştiren GameSpot sitesinin haberine göre, Johnson, serinin olası bir yeni oyununda da yer almaktan mutluluk duyacağını açıkladı.

“Eğer yeni bir proje varsa, Joel ve Ellie’nin hikayesi bir şekilde devam edecekse, bunda kesinlikle rol almak isterim.” diyen Ashley Johnson, “Ancak diğer yandan da, hikayenin bu şekilde sona ermesi ve devamının gelmemesi de hoş karşılanabilir. Fakat yeni bir macera olursa, bunun bir parçası olmaktan mutluluk duyarım.” şeklinde konuştu.

Johnson ayrıca hala yapım aşamasında olan ve bazı sorunlar nedeniyle yapım süreci yavaşlayan The Last of Us film projesi hakkında da açıklamalarda bulundu. Böyle bir oyunun beyaz perdeye taşınmasından dolayı mutlu olduğunu dile getiren Johnson, ancak yine de böyle bir projenin kesin olarak var olup olmadığından veya nihayet sona ereceğinden şüphe duyduğunu ifade etti.

Son gelen bilgilere göre, The Last of Us filmi geliştirme aşamasında. Naughty Dog’un direktörü Neil Druckmann’ın son açıklamalarında hala filmin kendisi tarafından yazılma aşamasında olduğu ancak son yıllarda pek fazla ilerleme kaydedilemediği bilgisi ortaya çıkmıştı.

Önceki İçerikESEA İnceleme – Aylık üyeliğe değer mi?
Sonraki İçerikBioShock: The Collection’in ilk 15 dakikasını izleyin!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz