SÖYLENTİ: The Last of Us Part 2 çıkış tarihi sızdırılmış olabilir

Naughty Dog'un sıradaki oyunu bu yıl bitmeden çıkış yapabilir.

The Last of Us 2 çıkış tarihi ne zaman
The Last of Us: Part II | Naughty Dog/Sony

Sony‘nin elindeki en büyük kozlardan biri, belki de en büyüğü, olan The Last of Us Part 2 çıkış tarihi hakkında ilginç bir sızıntı yaşanmış olabilir.

Birinci parti stüdyolardan Naughty Dog‘un geliştirdiği, dolayısıyla PlayStation 4‘e özel olan The Last of Us: Part II iddiaya göre bu yılın sonlarına doğru çıkış yapacak.

Geçtiğimiz günlerde Destination PlayStation 2019 etkinliği düzenleyen Sony, dünyanın pek çok yerinden perakendeci ve dağıtımcıyı buraya davet etti. İşte bu etkinliğin düzenlediği günlerde de Peru merkezli bir perakende şirketi, LawGamers, The Last of Us Part 2 için yayınladığı reklam afişinde oyunun çıkış tarihi olarak 2019’un Ekim ayını gösterdi.

The Last of Us Part 2 çıkış tarihi
Perulu perakende şirketi LawGamers’a göre The Last of Us Part 2 çıkış tarihi 2019’un Ekim ayı.

Twitter’dan paylaşılan bir başka açıklama da bunu doğrular nitelikte. Sony’nin düzenlediği Destination PlayStation’a katıldığını gösteren bir kişi, The Last of Us Part 2 çıkış tarihi için 25 Ekim 2019 bilgisini paylaştı.

Öte yandan, yapımcı stüdyo Naughty Dog’un yeni yıl mesajı da oyunun çıkış tarihi ile ilgili birtakım söylentileri beraberinde getirmişti.

Naughty Dog, The Last of Us Part II’nin çıkış tarihini belli etmiş olabilir

E3 2019’a katılmama kararı alan Sony’nin elinde The Last of Us 2’nin yanı sıra Ghost of Tsushima, Death Stranding ve Days Gone gibi diğer PS4’e özel oyunlar da mevcut. Şu an için sadece Days Gone’ın 26 Nisan’da çıkış yapacağı resmi olarak açıklanmıştı. Geçen sene 3 adet özel oyun yayınlayan Sony’nin bu yılın geri kalan kısmı için neler planladığı henüz bilinmiyor. Firmanın bu konudaki planlarını E3’e katılmayacağı için öğrenemeyeceğiz ancak Japon devinin PlayStation Experience tarzında bir etkinlik düzenleyip burada detayları açıklayacağı uzun süredir konuşuluyor.

The Last of Us: Part II, PS4’e özel olarak Naughty Dog tarafından geliştiriliyor ve henüz resmi bir çıkış tarihi yok.

Sony’nin yeni patent tescili PS5 geriye uyumluluk söylentilerini artırdı

Önceki İçerikDragon Ball FighterZ FighterZ Pass 2 inceleme
Sonraki İçerikSADES TPower Oyuncu Kulaklığı inceleme

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz