The Game Awards’da Outriders için yeni fragman gösterildi

RPG Shooter türündeki oyun, Mantras of Survival'ı ortaya .ıkarıyor

Outriders için yeni fragman

The Game Awards 2020 etkinliğinde Square Enix, Gears of War: Judgment ve Bulletstorm’un geliştiricileri ve Square Enix External Studios, Sleeping Dogs ve Just Cause’un arkasındaki beyinler People Can Fly‘dan yüksek yoğunluklu RPG-shooter Outriders için yeni fragman yayınladı.

Yeni Game Awards fragmanı oyunculara, ilerlemenin tek yolunun kendi kaderinizin sorumluluğunu üstlenmek ve Agresif Düşünmek olduğu Enoch gezegeninde hiper evrimleşmiş bir İnsan olarak gelişmelerine yardımcı olacak bir rehber olan Mantras of Survival’ı tanıtıyor.

 

  • Powers On Tap – Yıkıcı güçlerle savaş alanına hakim olun. Bekleme süreleri kısa ve güçler sıklıkla kullanılmalı, bu nedenle yalnızca mermilere güvenmeyin.
  • Kill To Heal – Tüm Outriderlar hasar vererek iyileşir. Enoch’ta ilaç, şırınga veya sağlık yenilemesi yok. Saldırganlık, savaşın kalbinde hayatta kalmanın ve gelişmenin anahtarıdır.
  • Cover’s For Cowards – Cover sizi OUTRIDERS’dan kurtarmaz, yalnızca size zaman kazandırır. En güçlü teçhizatlarınızı seçin ve savaşa dalın.
  • Think Aggressive – Hayatta kalmak için yol gösterici bir felsefe. Güven, Enoch’un savaş alanındaki her şeydir ve agresif bir oyun tarzı, başarının temel bileşenidir.

Outriders, 2 Şubat 2021’de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S, Xbox One ve PC için çıkacak. 2021’in sonlarında ise Google Stadia’ya gelecek.

KaynakBasın Bülteni
Önceki İçerikCyberpunk 2077 daha çıkmadan 8 milyon adet satışa ulaştı
Sonraki İçerikTurtle Rock’ın yeni oyunu Back 4 Blood duyuruldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz