Cyberpunk 2077 daha çıkmadan 8 milyon adet satışa ulaştı

Sadece ön sipariş sürecindeki satışlar

CD Projekt Red, Cyberpunk 2077‘nin ön sipariş sürecinde 8 milyon adet sattığını açıkladı.

10 Aralık itibarıyla çıkış yapan Cyberpunk 2077’nin çıkışından önceki ön sipariş satışlarının 8 milyon adet olduğu duyuruldu. Bu, bir ön sipariş verisi için inanılmaz bir rakam. Geliştirici firma CD Projekt Red duyurusunda oyunculara teşekkür ederken, oyundaki hataları gidermek için yoğun bir şekilde çalıştıklarını da belirtti.

Video oyun endüstrisi analistlerinden Daniel Ahmad, konuya ilişkin olarak 8 milyon adet ön siparişin yaklaşık 500 milyon dolar gelire denk geldiğini ifade ederek “Referans olarak, Grand Theft Auto V ilk gününde ön sipariş ve çıkış günü satışlarıyla 800 milyon dolar kazandırmıştı” dedi.

Ahmad’ın paylaştığı bir diğer bilgiye göre, Cyberpunk 2077’nin geliştirme bütçesi 30 Eylül itibarıyla pazarlama harcamaları hariç 135 milyon dolar.

Yani Cyberpunk 2077 şimdiden büyük bir başarıya imza atmış durumda. Diğer taraftan oyun Steam’de de 1 milyon oyuncu ile anlık oyuncu rekoru kırdı.

Cyberpunk 2077 oldukça geniş çapta bir oyun. Bugünden itibaren oyunu oynamaya başladık ve inceleme yazımız mümkün olan en kısa sürede sizlerle olacak.

Cyberpunk 2077’nin inceleme puanları belli olmaya başladı

Önceki İçerikCyberpunk 2077’nin inceleme puanları belli olmaya başladı
Sonraki İçerikThe Game Awards’da Outriders için yeni fragman gösterildi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz