The Game Awards 2022 bütün oyun duyuruları

Bir The Game Awards (TGA) etkinliği daha geldi ve geçti. Geoff Kieghley’nin hazırladığı ve sunduğu büyük oyun ödülleri etkinliğinde her yıl olduğu gibi ödüllerin yanı sıra birçok oyun duyurusu gerçekleşti. Aslında The Game Awards 2022’de ödülden daha çok oyun duyuruları vardı dersek yanlış olmaz.

Bu yılki büyük ödülün sahibi Elden Ring‘in geliştiricisi FromSoftware yeni oyunu Armored Core 6’yı duyurdu, Street Fighter 6 ve Tekken 8 gibi önümüzdeki yılın iki önemli dövüş oyunu sahneye çıktı, Final Fantasy 16 yeni fragmanıyla bir kez daha hype trenini gazladı. Tabii ki de Hideo Kojima’sız bir TGA düşünülemez, birçok sızıntının ve tease’in ardından Death Stranding 2 nihayet duyuruldu.

Yukarıdakilerin ve daha birçoğunun yer aldığı The Game Awards 2022 törenindeki tüm oyun duyuruları ve fragmanları:

Dead Cells’e Castlevania DLC’si geliyor

Başarılı rogue-like yapımlar arasında yer alan ve yılladır yeni içeriklerle desteklenen Dead Cells için Castlevanie temalı DLC duyuruldu. Konami’nin klasik serisi ile yapılan “crossover” 2023’ün ilk çeyreğinde oyuna eklenecek.

Horizon: Call of the Mountain için yeni fragman

PS VR2’nin çıkış oyunlarından, Horizon spin-off’u, Horizon: Call of the Mountain için yeni bir fragman gösterildi.

Returnal PC için duyuruldu

PS5’in özel oyunlarından Returnal, birçok sızıntının ardından sonunda PC platformu için duyuruldu. 2023’ün başlarında çıkacak.

The Last of Us: Part I’in de PC tarihi belli oldu

Yakın zamanda PS5 için remake olarak yeniden piyasaya sürülen, Naughty Dog’un unutulmaz oyunu The Last of Us’ın PC versiyonu için tarih verildi. 3 Mart 2023’te Joel ve Ellie’nin nefes kesen hayatta kalma mücadelesine tanık olun.

Atomic Heart yeni fragmanı ile ilgi çekmeye devam ediyor

BioShock esintileriyle ilgi toplamayı başaran, gösterilen oynanış mekanikleri ile merakla beklenen oyunlar arasın giren Atomic Heart için yeni bir video gösterildi.

Street Fighter 6’nın çıkış tarihi belli oldu

2023’ün merakla beklenen dövüş oyunlarından biri olan Street Fighter 6 için yeni bir fragmanla beraber çıkış tarihi açıklandı. 2 Haziran 2023’te geliyor!

Tekken 8 ile zincirleri kırmaya hazırlanın

Bir diğer önemli dövüş oyunu Tekken 8’den de yeni bir fragman geldi. Henüz çıkış tarihi açıklanmadı ama 2023’te çıkabileceği söyleniyor.

Hades 2 geliyor!

The Game Awards 2022 oyun duyuruları arasında en sürpriz etkisi yaratan duyuru bu oldu. Son yılların en başarılı indie (bağımsız yapım) oyunlarından Hades’in devam oyunu duyuruldu. Hades 2 tek kelimeyle harika gözüküyor!

İlginç bir Bayonetta oyunu geliyor

Bayonetta 3’ün yeni çıkışının ardından seri için ilginç bir yan oyun duyuruldu. Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon serinin ana oyunlarından farklılaşan görsel tasarımıyla 17 Mart’ta Nintendo Switch’e özel olarak çıkıyor.

Suicide Squad: Kill the Justice League

Rocksteady’nin açık dünya co-op türündeki yeni DC oyunu Suicide Squad: Kill the Justice League’yeni bir fragman geldi. Fragman, oyunun çıkış tarihi 26 Mayıs 2023 olarak duyuruyor ve yakın zamanda yaşamını yitiren Batman’in seslendirme sanatçısı Kevin Conroy’u saygıyla selamlamayı unutmuyor.

Star Wars Jedi: Survivor’ın ilk oynanış fragmanı harika duruyor

EA’in tek kişilik hikayeli Star Wars oyunu Jedi Fallen Order’ın doğrudan devamı olan Star Wars Jedi: Survivor için ilk oynanış görüntüleri gösterildi, çıkış tarihi paylaşıldı. 17 Mart’ta Cal Kestis bir kez daha ışın kılıcını kuşanmaya geliyor.

BioShock’un yapımcısının yeni oyunu sonunda ortaya çıktı

Kurucuları arasnda Ken Levine’nin de olduğu Ghost Story Games stüdyosunun ilk oyunu Judas tanıtıldı. Oyun BioShock’tan birçok esinti taşıyor.

Dune Awakening’e ilk bakış

Dune evreninden ilham alan MMO türündeki hayatta kalma oyunu Dune Awakenning için oyun motorundan alınma ilk görüntüler yayınlandı.

Baldur’s Gate 3’ten yeni video ve çıkış tarihi

İzometrik rol yapma oyunları arasında en başarılı örneklerden biri olan Baldur’s Gate’in yeni oyunu 2023’ün ağustos ayında çıkacak.

Forspoken için PS5 demosu çıktı

Square Enix’in geliştirdiği ve PS5 için zamanlı sınırlı özel oyunlardan Forspoken için ücretsiz demo duyurusu yapıldı.

Fire Emblem Engage için DLC ve Seson Pass içerikleri duyuruldu

Fire Emblem Engage dört adet genişleme paketi ile desteklenecek, bunlardan ilki 20 Ocak’ta çıkacak.

Horizon Forbidden West için DLC geliyor

Burning Shores DLC’si ile Aloy bambaşka bir bölgeye yardıma gidiyor. 19 Nisan 2023’te sadece PS5’e çıkıyor.

Ücretsiz MMOPPG Blue Protocol duyuruldu

Bandai Namco ve Amazon Games, anime tarzında ücretsiz MMORPG oyunu Blue Protocol’u duyurdu. 2023’ün ikinci yarısında PC ve Xbox için çıkacak.

Diablo 4’ün çıkış tarihi belli oldu

Blizzard’ın merakla beklenen oyunu 6 Haziran 2023’te çıkacak.

Death Stranding 2 ilk fragmanıyla şimiden kafa karıştırmaya başladı

Birçok dedikodunun ve tease’in ardından Death Stranding 2 sonunda resmi olarak tanıtıldı. Hideo Kojima sahneye çıktı ve devam oyunu için hazırladığı fragmanı gösterdi. Fragile’ın ön plana çıktığı video epey güzel gözüküyor ve ilk oyunun fragmanları kadar kafa karıştırmayı başarıyor. Kojima, duyurunun ardından “Fragmandaki gizemleri çözerek daha çok bilgi bulabilirsiniz” dedi ancak sizce de bu biraz sıkmadı mı?

Remnant 2 geliyor

2019’da çıkan, shooter türündeki Remnant: From the Ashes’ın devam oyunu Remnant 2 duyuruldu.

Wayfinder duyuruldu

Karakter temelli online aksiyon-RPG türündeki Wayfinder için ilk duyuru videosu gösterildi. PS5, PS4 ve PC için geliyor ancak henüz çıkış tarihi yok.

Warhammer Space Marine 2’den yeni fragman

Warhammer 40,000: Space Marine 2 için yeni oynanış videosu paylaşıldı. 2023’te çıkıyor.

Company of Heroes 3 konsollara geliyor

Gerçek zamanlı strateji oyunlarından Company of Heroes 3’ün konsol sürümü duyuruldu. PS5 ve Xbox Series X|S için kontrolör desteği ve özel konsol arayüzü gibi yeniliklerle birlikte geliyor.

Super Mario filminden kısa bir klip

Super Mario Bros. filminden TGA’ye özel kısa bir klip gösterildi.

Transformers oyunu geliyor

Transformers: Reactivate, 4 kişiye kadar oyuncu desteği sunan bir online aksiyon oyunu. 2023’te PC ve konsollar için çıkacak.

Dontnod’tan yeni oyun: Banishers: Ghost of New Eden

Vampry ve Life is Strange oyunlarının yapımcısı Dontnod, aksiyon-RPG türündeki yeni oyunu Banishers: Ghosts of a new Eden’ı duyurdu. Epey ilgi çekici gözüküyor.

Call of Duty: Modern Warfare II’ye raid modu geliyor

Call of Duty serisinde ilk kez bir oyuna raid modu ekleniyor. Episode 1: Atomgrad adlı ilk raid bölümü Modern Warfare II için 14 Aralık’ta çıkacak.

Cyberpunk 2077’nin genişleme paketinden yeni fragman

Idris Elba, Cyberpunk 2077’nin Phantom Liberty adlı ilk ve tek genişleme paketinde yer alacak.

Crime Boss Rockay City duyuruldu.

Danny Glover, Danny Trejo, Michael Rooker ve Chuck Norris gibi birçok ünlü ismi içerisinde barındıran suç temalı yeni bir açık dünya oyun duyuruldu. Crime Boss Rockay City, 28 Mart 2023’te çıkıyor.

Crash Team Rumble duyuruldu

Yeni Crash oyunu Crash Team Rumble, dörde dört bir arena aksiyon oyunu ve 2023’te çıkacak.

Lords of the Fallen’dan yeni fragman

Orijinali 2014’te çıkan souls-like türündeki oyun Lords of the Fallen reboot ediliyor. Yeni bir fragman gösterildi

Final Fantasy 16’nın çıkış tarihi açıklandı

Square Enix, merakla beklenen Final Fantasy 16 için yeni bir fragman paylaşı ve çıkış tarihi açıkladı. 22 Haziran 2023’te PS5’e özel olarak çıkacak ve en az 2023 sonuna kadar özel kalacak.

FromSoftware yeni bir oyun duyurdu: Armored Core 6

The Game Awards 2022 oyun duyuruları arasında muhtemeken en heyecan uyandıranı buydu. Gecenin büyük ödülünü alarak yılın oyunu olan Elden Ring’in arkasındaki stüdyo FromSoftware, etkinliğin son duyurusuna imza attı. Stüdyonun eski markalarından biri olan Armored Core’un yeni oyunu duyuruldu ve ilk fragmanı gösterildi. Armored Core 6 2023’te çıkacak.

Önceki İçerikGame Awards 2022 ödülleri sahiplerini buldu
Sonraki İçerikStreet Fighter 6 kapalı beta izlenimleri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz