The Division’ın Xbox One’a özel betası ertelendi; alfa testi duyuruldu

Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan Xbox One'a özel The Division betası ertelenirken, yine Aralık ayı için kısa süreli bir alfa süreci duyuruldu.

The Division’ın betası ertelendi. İlk olarak Xbox One platformuna özel olarak Aralık ayında başlayacak şeklinde açıklanan The Division’ın betası “2016’nın başlarına” ertelendi. Ubisoft, 2016’da başlayacak olan bu betaya Xbox One’ın yanı sıra PC ve PlayStation 4 platformlarını da dahil etti.

Oyunu Xbox One için ön sipariş verenler için düzenlenmesi planlanan Aralık ayının The Division betasının yerine 9-12 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek olan alfa testi açıklandı. Bu alfa testi boyunca, The Division’ı Xbox One üzerinden ön sipariş edenlere “öncelikli erişim” imkanı tanınacak. Ayrıca, bu alfa testi, Ubisoft’un The Division’ı ilk defa oynanabilir olarak oyunculara sunacağı bir süreç olma niteliği taşıyor.

The Division’ın Xbox One alfa sürecine katılanlar ise, bir gizlilik anlaşması imzalamak durumundalar. Anlaşma gereği ise, oyunun alfa sürecine ait herhangi bir bilgi, ekran görüntüsü ve video gibi görsel materyal yayınlamaları yasak. Bu alfa sürecinde oyunun istemcisi 23.2 GB boyutunda olacak ve alfa süreci için davetiyeler 7 Aralık yani bugün itibariyle dağıtılmaya başlanacak.

Tom Clancy’s The Division’ı Xbox One, PlayStation 4 ve PC için ön sipariş eden herkes, 2016 yılının başlarında düzenlenecek olan betaya katılım hakkı kazanacak. Gelecek yılki bu betanın içeriği ise henüz netleşmedi.

Ubisoft’un merakla beklenen oyunu The Division’ın tam sürümü ise 8 Mart 2016’da piyasaya sürülecek. 2013 yılındaki E3 fuarında duyurulan ve o zamandan bu yana birçok kez ertelenen yapım için en son kesin çıkış tarihi olarak 2016’ın Mart ayı açıklanmıştı.

Oyun, para üzerinden bulaşan bir virüs nedeniyle çöken toplumsal yaşantıyı konu alıyor. Oyuncular ABD hükümetinin, The Division adlı gizli organizasyonunun üyesi olan bir ajanı kontrol edecekler ve bir yandan virüsün sebebini araştırırken bir yandan da şehirdeki diğer gruplarla savaşacaklar. Oyun New York’ta geçecek

Önceki İçerikİngiltere satış listesine Just Cause 3 dördüncü sıradan girdi; liderlik değişmedi
Sonraki İçerikMax Payne, PS4’e mi geliyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz